Hotell i Schopfheim, Deutschland

November 15

Hotell i Schopfheim, Deutschland


Schopfheim, Deutschland, ligger på den sydligaste delen av Tyskland, nära den schweiziska gränsen. Staden är också nära den franska gränsen. Detta gör det till en idealisk plats för att besöka alla tre olika länder från en hemmabas. Gästerna kan njuta av den rika tyska arv när du bor i ett av de hotell som ligger i och omkring Schopfheim.

City Hotel Schopfheim

City Hotel ligger i ett gathörn i Schopfheim. Det har 11 rum, nio dubbelrum och två enkelrum. Du kan äta på Metropole restaurang på första våningen i hotellet. Eftersom hotellet ligger i centrala Schopfheim, gäster är inom gångavstånd från affärer, restauranger och underhållning. Byggnaderna i området återspeglar den rika tyska arv. Underground parkering finns på bekostnad av 5 euro. Rummen börjar på 69 euro per 2011.

Andi s Steakhusli Hotel

Andi s Steakhusli Hotel ligger i staden Schopfheim, ger gästerna enkel tillgång till shopping och restauranger finns centrum. Hotellet har en wellness-oas i källaren, erbjuder en bastu, ångbad, jacuzzi och solarium för sina gäster. Massörer finns på onsdagar, torsdagar och fredagar eller enligt överenskommelse. Gästerna måste betala 9,5 euro för att få tillträde till oasen. Rummen börjar på 23 euro.

Schwarzwaldgasthof Zum Waldhüter

Den Schwarzwaldgasthof Zum Waldhüter var ursprungligen en lada byggdes 1772, som har renoverats till en åtta-rums hotell. Gästerna kan njuta av utsikten över Schwarzwald på Jura bergskedjan från deras rum. En restaurang i lantlig stil serverar mat av regionala tyska livsmedel, samt internationella och vegetariska livsmedel. Hotellet har en bastu och en trädgård med en lekplats. Du kan också hyra cyklar för att rida i området och köpa färdigförpackade luncher att ta en dagstur eller äta i sitt rum.

Hotel Tannenhof Steinen

Ligger väster om Schopfheim, kan Hotel Tannenhof hittas i Steinen. Det ligger vid kanten av Schwarzwald. Du kan äta i en av flera närbelägna restauranger, inklusive Asia Restaurant Phong-Phat, El Greco, Piazza Italia Ristorante och Pizzeria och Restaurang Hermes. En tysk frukost med frukt, bröd, korv, ost och sylt serveras varje morgon i frukostrummet. Rummen börjar på 40 euro per natt.


  

Kommentar