Olika typer av organ smycken

May 31

Olika typer av organ smycken


Det finns många alternativ när man väljer organ smycken. Tillverkade av material som glas, plast, rostfritt stål, silver och guld, kommer kroppen smycken i former som fångas pärla ringar, skivstänger, bågar, reglar och mer. Smycken kan förbättra en persons utseende, göra ett uttalande, skapa glädje och mycket mer.

Navel Ringar och kedjor

Naveln smycken är för dem som har naveln, även känd som navel, genomborrade. Naveln är vanligtvis genomborrad med en liten skivstång eller ring, som måste bäras fram naveln har läkt. Efter piercing har läkt, det finns många alternativ för smycken, från silver, guld, juveler, diamanter, pärlor, kedjor, skivstänger, fångade pärla ringar och dinglar. Många piercing butiker kan skapa anpassade navel ringar.

Öra och näsa smycken

Öron och näsa smycken är mycket populära, kommer i olika former, stilar och storlekar. För öronen, kan du har små dubbar, fälgar, abstrakta former, ljuskronor, diamanter dubbar eller ädelstenar dekorera lober eller brosk i öronen. Du kan även använda mätare och pluggar, som sträcker sig på storleken på hålet i örsnibben över tiden genom att öka storleken på mätaren.

Den vanligaste näsa smycken bärs på näsborre, och varierar i stilar och former från dubbar till ringar till kedjor. Näsa smycken kan vara diamant, dräkt, pärlor, pärlor, guld, silver och mer. Vissa människor väljer att genomborra deras septum och dekorera sina näsor med tjurringar.

tunga smycken

Tack vare sitt läge, har tungan fler begränsningar i den typ av smycken som kan användas i piercingar. Men det finns fortfarande gott om alternativ, inklusive skivstänger, fångenskap pärla ringar och industriella barer. Bild ringar, som visar en bild inuti bollen av ringen, har många olika utföranden finns, till exempel en skallar och lågor. När en person först har hans tunga hål, är smycken vanligtvis en skivstång rostfritt stål. Efter läkning, kan den initiala smycken ersättas med guld, silver, akryl, plast och mer.


  

Kommentar