Hur mycket utgifter pengar behöver jag för en kryssning?

August 30

Hur mycket utgifter pengar behöver jag för en kryssning?


Den budget som krävs för en kryssning, bortom flyg och kabinpriser, kommer att variera beroende på kryssningsrederi, typ av fartyg, längden på kryssning, anlöpningshamnar och utbud av bekvämligheter. Rese experter tyder på att varje person bör budgeten minst $ 200 till $ 300 för en veckolång kryssning.

Typer av kostnader

Kryssningsrederier typiskt betalt för drycker, aktiviteter ombord på fartyget och i hamnar i samtal, offshore måltider, spel och shopping. Bekvämligheter ombord på fartyget och utflykter som erbjuds på varje port kommer att variera på destinationer och längden på kryssning.

genomsnittliga kostnader

Enligt reseexperter, kryssningsrederier, i genomsnitt kommer att debitera $ 1.50 för läskedrycker och $ 3,50 till $ 4,25 för öl, till exempel. Många fartyg erbjuder spa-behandlingar och en genomsnittlig kostnad för en massage kan vara allt från $ 75 till $ 125, vilket är jämförbart med hotellavgifter för samma tjänst. Dessutom kan utflykter variera kraftigt, från $ 35 till $ 150.

extra avgifter

Kryssningsrederier debiterar gästerna att äta i andra hand restaurang och att använda golfsimulator, till exempel. Även resor experter rutinmässigt nämna att tips för en veckolång kryssning kommer i genomsnitt $ 75, och många kryssningsrederier kommer att lägga en 15 procent gottgörelse att dricka inköp.


  

Kommentar