Hur som värd för en Yappy Hour

September 6

Hur som värd för en Yappy Hour


Nej - jag har inte saucing upp - Jag menade att säga "gläfsande." En gläfsande timme är i grunden en happy hour som inte diskriminerar hundar. Yappy timmar är en ny trend som blir allt populärare - det är en chans för hundar och deras människor att schmooze / sniffa, unna dig en hors d'oeuvres / behandlar, lap upp några libations / H2o och sparka tillbaka / sparka upp lite smuts . Hotell lounger, hundparker, klubbar, restauranger, sällskapsdjur leverans butiker och kaféer är några av de många platser du kan slå en bra yappy timme - eller så kan du även värd för en i ditt eget hem eller bakgård. Här är några idéer.

Instruktioner

1 Samman din gästlistan. Inbjuda hundägare / älskare som du vet vem är av dricka ålder - och naturligtvis deras hundar.

2 Skapa hundtema Evites eller inbjudningar att skicka med posten, eller så kan du skapa en inbjudan på PETA: s webbplats (se Resurser nedan). Om det är en Evite kan du ha logotyper en hund och en martini - eller om det är en tryckt inbjudan kan vara formad som ett hundben eller hund hus. Innehålla de uppgifter som datum, tid, plats och regler: endast väluppfostrade, människovänliga, hund-vänliga pooches som spayed / kastrerade (ifall det finns en kärlek anslutning) är välkomna. Också vara säker på att informera dem om att innan du bryter ut skotten - hundarna måste vara aktuell på deras.

3 Välj sprit. Det finns flera hund-tema vingårdar som stöder djurvälgörenhetsorganisationer. Dog Lovers Wine Club, en Kalifornien boutique vingård stöder Humane Society i USA och erbjuder hundtema etiketter, samt gör det möjligt att skräddarsy dina egna etiketter. Dog House Wines donerar en andel av varje försäljning till ledarhundar för blinda. Mutt Lynch Winery etiketter, inklusive "Merlot Över och spela död," stödja en mängd olika djurvälgörenhetsorganisationer och orsaker. Det finns Cru Vin Dogs, som erbjuder viner från små årgångar runt om i världen och skänker en procentandel av försäljningen till djurorganisationer och orsaker, däribland "Cure Canine cancer" kampanj. Och LA: s Daddio Collective hjälper rädda livet på skydd hundar som är för sent genom försäljning av sina "Urban Sanctuary" boutique viner. Det finns också flera andra vingårdar som gör att du kan skapa din egen hund etiketter.

Eller vad sägs om att tjäna upp några drinkar i namn av några av de hedersgäster? Kanske en klassisk Greyhound eller Salty Dog - eller stöta upp ett snäpp med Key West-Highland Terrier eller Wide Awake Whippet (med en kick av espresso) - som blev känd på ett elegant hotell gläfsande timme i Dallas.

Och naturligtvis du behöver inte alkohol för att ha en bra tid - du kan även göra det en jungfru yappy timmen. Men om du går med sprit, se till att ha gott om uppfriskande drycker till hands för de gäster som inte vill delta. Får jag föreslå Margos Bark Root Beer? Inte bara är det läcker, uppfriskande och kommer i en flaska - 100 procent av vinsten går in mot att rädda hundar (se Resurser nedan).

Och för hundarna: Det har fått vara Bark Vineyards hund vin, en sås och köttsaft combo (eller vegetariskt). Det buteljeras i grönt glas för att likna vin - och det bästa är hundarna inte kommer att få full (du kanske vill hoppa över vinglas och häll den över kibble i stora kommunala skålar för att låta dem prova det). Det finns även Bowser öl, ett alkoholfritt öl för hundar (se länkar i Resources nedan). Och naturligtvis du inte kan vara utan hund dryck val: färskvatten. Om du vill kan du få mer genomarbetade och fördela det från en bubblande sten fontän.

4 Planera menyn. Du kan inte missa med plockmat för människorna som cocktail weiners (få det?) Och cookies formade som hundkex. Och för pooches: egna kex (bara vara säker på att markera vilken som är vilken - hundar inte gör bra med socker och människor kan inte gräva leversmak cookies). Pupcorn är en säker hund part pleaser - de är ost-smaksatt puffat majs snacks formad som hundar.

5 Välj ut låtar. Varför inte sammanställa en hund-tema CD? Leta efter låtar som nämner namnen på hundar på festen eller sånger om hundar. Pink Floyds "Animals," till exempel, har skällande hundar och är svalt för både pip och pooches.

6 Gör det mer än bara gläfsande timme och få gläfsande för en sak. Välj din favorit djur välgörenhet eller lokala djurhemmet och be gästerna att ta donationer för att släppa i donationslåda. Hundmat, förnödenheter, pengar - något som skulle gynna ett djur organisation eller skydd. Du kan också höja lite pengar genom att lottar ut roliga hundprodukter eller har en vovve modeshow (bara hoppa över catwalken).

Tips

  • Värva ett par tonåringar som har erfarenhet med hundar eller ens en professionell hund walker att spela utkastare och se till att Shindig löper smidigt, samtidigt som du mer tid att spela värd.
  • Meetup.com är en bra plats för att hitta Husdjursägare Meetup grupper och yappy timmar (se Resurser).
  • Om du tillhör en Meetup grupp hundägare av en viss ras eller vet en massa människor med samma hundras - kanske du vill vara värd för en ras-specifik yappy timme, till exempel, "Mops natt."
  • Ordna turer för alla gäster som har ägnat sig åt alkohol. Om det behövs, det finns hund-vänliga taxi du kan ringa. Det kan vara en bra idé att ha ett par siffror till hands.
  • Om du ser någon vitt pulver flyter runt - se till att det är loppor förebyggande.

  

Kommentar