Hur fungerar Suede Reagera på vatten?

March 21

Mocka

Suede är en typ av läder som är borstad eller krusas i stället för mjuk. Det är mest populärt tillverkad av lamm eller kalv, och används för att göra skor, väskor, jackor, plånböcker och många andra typer av tillbehör. Mocka skiljer sig från läder i att det är mycket mer absorberande och blir smutsig om den inte skyddas.

Hur Suede reagerar med vatten

Mocka och vatten inte är en bra matchning, speciellt om mocka inte är belagd med ett tyg protectant. På grund av mocka s borstad eller upphöjd yta, är det porös och absorberar vätskor lätt. Vätskor kan färga och förstöra formen och borstad finish av mocka. I stället för att stöta bort vatten som läder gör, kommer vatten eller andra vätskor tränger in mocka lämnar den missfärgad, tråkig, Matt eller ens pilled.

mocka Care

Skydda din mocka är nödvändigt för att hålla dina kläder vacker. Behandling av mocka med en beläggning av mocka Protectant skapar en barriär mot vätskor och andra färgningselement. För skor och stövlar som används ofta, bör denna skyddande tillämpas var tredje månad för att säkerställa mot skador. Mocka kan rengöras genom borstning ut smuts eller sopping upp överskottsvätska, torkades fullständigt och behandlas med skyddande sprej då.


  

Kommentar