Hur man ansöker Charms till en berlockarmband

March 21

Hur man ansöker Charms till en berlockarmband


När du köper charm för att lägga till din charm armband, de brukar komma med antingen en o-ring eller en delad ring för anslutning till armbandet. Ett hopp ring är den enklaste och vanligaste metoden för att fästa en charm. Split ringar är det säkraste sättet att fästa berlocker till armband, men de kräver en extra mått av fingerfärdighet. Om din charm omfattar inte den nödvändiga ringen, kan du köpa hoppa ringar och delade ringar på din lokala hantverk leverans butik.

Instruktioner

Med hjälp av O-ringar

1 Ta tag hoppa ringen på den högra sidan av dess öppning med en uppsättning av tång. Ta tag i ringen på vänster sida av öppningen med den andra uppsättningen av tång.

2 Dra försiktigt ena sidan av ringen med dina tång och den andra sidan av ringen nedåt. Detta gör det möjligt att öppna ringen tillräckligt bred för att lägga till ett armband utan att deformera ringen och förhindra en säker stängning.

3 Skjut armbandet länken på den plats du vill att den nya charm genom hoppa ringens öppning.

4 Dra sidor hoppa ringen tillbaka tillsammans med båda uppsättningarna av tång tills sidorna av ringledningen upp och sluter tätt.

Använda Split Ringar

5 sätt i ena änden av nagelfil i uppdelningen av den delade ringen och vrid filen försiktigt för att separera spolarna. Om du använder delad ring tång i stället för en nagelfil, placera spetsen av tången i split och öppna tången försiktigt för att separera spolarna.

6 Vrid fil eller öppna tången tills det finns tillräckligt med utrymme mellan spolarna att skjuta ringen på en länk i armbandet där du vill att den nya charm att gå.

7 Börja skjuta ringen på armbandet, och försiktigt ta bort filen eller tång. Att vrida ringen med tummen och pekfingret tills det fäster armbandet säkert och spolarna knäppa ihop tillbaka.

Tips

  • Håll käftar din nål-tång parallellt hoppa ringöppning för att förhindra snedvridning av ringen när du drar sidorna öppna.

  

Kommentar