Hur att känna sig bekväm i en baddräkt

December 26

Det är svårare för vissa människor än andra att gå ut på en strand som bär en baddräkt. För vissa människor, även klädd i en baddräkt i sin egen bakgård kan få dem att känna sig automatiskt självmedveten. När du känner att obekväm, är det svårt att njuta av vad det är att du gör. Det finns sätt att du kan känna sig bekväma iklädd baddräkt och kunna njuta.

Instruktioner

1 Välj en baddräkt som downplays den del av kroppen du obekväm med. Om det är din mage eller höfter, finns baddräkter som kommer att ge full täckning och även göra dessa attribut visas som om de är mindre då de faktiskt är. Det finns även baddräkter som kan göra dina bröst ser mindre ut. Oavsett del av kroppen du är nervös om att utsätta det är sannolikt en baddräkt som kan ge täckning du söker.

2 Använd en sarong eller en cover-up. Du kan knyta en sarong runt midjan så några av dina nedre halvan och den övre delen av baddräkten exponeras. Ett lock-up kan täcka så mycket eller så lite som du vill. Du kan även ha en som täcker dig från halsen hela vägen ner till tårna.

3 Försök på en baddräkt innan du bär det. Om du snabbt sätta det på utan att först försöka på och utvärdera hur det passar, kan det vara ett problem senare. Om du försöker det på första, kan du alltid köpa en ny om din nuvarande är egentligen inte för dig. Du bör älska vad du bär, inte bara att acceptera det.

4 Gör något varje dag för att pumpa upp ditt självförtroende. När du går omkring i en baddräkt, kan förtroendet betyda allt. Det kan få dig att må bättre och utstråla kraft inifrån och ut. Om du arbetar på ditt självförtroende lite varje dag, du bara kan framställas när det är dags att bära baddräkt.

5. Undvik att utvärdera varje tum av din kropp och pekar ut dina brister. Försök istället att stå framför spegeln och pekar ut allt som är underbart om din kropp. Inte bara kan ditt förtroende att bära en baddräkt förbättras, men du kan sluta vara din värsta kritiker och börja vara din största fan i varje aspekt av ditt liv.

Tips

  • Köpa en baddräkt som passar bra och att du absolut älskar, i stället för en som följer aktuella trender. Om det ser bra ut på dig, kan du bära den följande år också.

  

Kommentar