Smuts cykelvägar i Basin, Montana

May 12

Smuts cykelvägar i Basin, Montana


Basin är en liten stad i norra Jefferson County, Montana, nära Continental Divide och längs Interstate 15. Basin, som sitter mellan de större städerna i Butte och Helena, har ett antal off-highway fordon möjligheter till rekreation, inklusive spår och kurser för dirt bike entusiaster.

Clancy OHV ridning område

den Clancy Off-Highway Vehicle (OHV) ridning område ligger cirka 10 miles norr om Basin, har öppen mark där snålskjuts är tillåtet, liksom 10 miles av utvecklade skogsstigar. En stor del av området är öppet för förare av alla förmågor året runt. Ryttare måste använda tändhämmande ljuddämpare eller ett ändlock på sina fordon.

Pipestone OHV friluftsområde

Den Pipestone OHV friluftsområde, ca 44 miles söder om Basin och 15 miles öster om Butte, är ett populärt område för motorcykel och ATV ridning. Det finns 75 miles av utvecklade spår tillsammans med en utspridda campingplats och vandringsleder. Området är också populärt för jakt. Vandringsled är på Interstate 90 vid avfart 241, och parkering finns. Ledsystemet är öppen året runt, om vädret tillåter,

Gruvstaden Dirt Riders

För ryttare som är intresserade av en motocross eller dirt bike kurs snarare än ett ledsystem, Butte erbjuder en av de nyaste i Montana. Ca 40 minuter söder om Basin, erbjuder gruvstaden Dirt Riders en motocross kurs som är knappt en mil lång. Den sand och grus kurs ligger på en förhistorisk flodbädden och har flera konstgjorda hinder. Öppen ridning är också tillåten inne i 60-acre park.


  

Kommentar