Sockerglidflygplan Färger

January 8

Sockerglidflygplan Färger


Socker glidflygplan är uppkallade efter deras förmåga att glida genom luften och deras söta tand. I naturen, socker glidflygplan äter söt sav från eukalyptus och akacia träd och glid avstånd på upp till 200 fot. Det lilla djuret gör också en beundrande husdjur som också kan visa upp sin glid förmåga i hemmet.

socker Gliders

Socker segelflygplan stora svarta ögon och sällsynta förmågor gör dem till ett populärt val för en domesticerade husdjur. Socker segelflygplan mest spännande egenskap är membranet fäst vid den främre tå som går till bakfoten. Membranet tillåter socker glidflygplan att glida genom luften långa sträckor, upp till 20 fot i fångenskap miljöer. Socker segelflygplan färg variationer är baserade på recessiva gener och alleler som bestämmer mönster. Djuret kommer i många varianter av tre grundfärgerna.

Grå

Färgmönster och variation av grått är de vanligaste av socker segelflygplan färger. Grå socker segelflygplan kan vara alla grå, grå med ett vitt ansikte, och oftast ljusgrå med mörkgrå markeringar. Den grå variant blandas med grädde och bruna kallas mosaik eller kalikå och kännetecknas av olika färgprover över hela kroppen. Det finns också ett mosaikmönster som kallas den ring svans som har en flerfärgad svans likt en lemur.

Vit

Vitt socker segelflygplan är den mest sällsynta och dyraste färgvariation. En helt vitt socker segelflygplan är mindre vanligt eftersom sannolikheten avkommor ärva de två recessiva gener som är nödvändiga för att producera alla vita är låg. Den vita färgvariation innehåller två typer av helvita djur. Albino är allt vitt med röda ögon, och leucistic är alla vita med svarta ögon. Creamino, en ljus grädde färg med röda ögon och en mörkare rand ner på baksidan, är också en vit färgvariation

Brun

Farinsocker segelflygplan finns i olika mönster och nyanser av brunt, rödbrun och solbränna. Farinsocker segelflygplan har olika färgytor inklusive kastanjebrunt, grädde, honung och rödbrun. De har också mörkt bruna, röda och svarta bruna ränder på toppen av huvudet och ner på baksidan av kroppen. Den lättaste bruna färgvariation kallas lejon, och den mörkaste färgvariation kallas svart skönhet.


  

Kommentar