Tree Top hytter i Arkansas

January 4

Tree Top hytter i Arkansas


Treetop hytter har ett högt utsikt över skogen nedanför och en semester upplevelse som är lite utöver det vanliga. De flesta Arkansas trädtopp stugor erbjuder ett komplett utbud av bekvämligheter, inklusive jacuzzi, eldstäder, tv och små kök. Medan trädtopp hytter förmedla en känsla av stillhet en avlägsen plats, många är bekvämt beläget inom ett kort avstånd från städer och attraktioner.

Mena Kabiner

Mena hytter är inbäddat i Arkansas "Ouachita bergen. Inredda i samma stil som en engelsk stuga, Willowbrook: The Nest är en mysig oas med en maximal kapacitet på två. Det har en privat balkong med utsikt över webbplatsens rikliga trädtopparna, ett sovloft med en dubbelsäng och ett badrum med jacuzzi och dusch. Nedervåningen finns en håla med kabel-TV, fåtöljer och ett litet bibliotek. Den första våningen har också en sol rum med ett burspråk, ett litet kök och tillgång till en privat trädgård.

Grand Treehouse Resort

Grand Treehouse Resort är en av flera Eureka Springs webbplatser som erbjuder hytter med en spektakulär utsikt över Arkansas trädtopparna. Anläggningen erbjuder en mängd olika lyxhytter byggda på styltor, några med träd som växer genom dem. Faciliteter inkluderar 32-tums platt-TV, DVD-spelare, stereoanläggningar, våta barer, jacuzzi, handdukshängare, gratis filmer, glasmålningar, ljuskronor, gas spisar, glas duschkabiner, utomhus duschar, trägolv och lyx sängkläder. Nr två av anläggningens hytter är likadana; alla har balkonger och stora fönster som besökarna lätt kan dra i åsynen av lokalen frodiga skog.

Treehouse Cottages

Också ligger i Eureka Springs, uthyrning på Treehouse Cottages torn mer än 22 fot över marken. Sajten erbjuder sju treehouse stugor och en marknivå, två våningar stuga. Bekvämligheterna inkluderar färska blommor, gratis snacks och drinkar, champagne och choklad för gäster fira en smekmånad eller en årsdag, och ett urval av DVD-filmer. Andra bekvämligheter som erbjuds är jacuzzi, vedeldade eldstäder, privata däck med gas grill och glasmålningar. Treehouses har en maximal kapacitet på två vuxna; barn är inte tillåtet att stanna i treehouses men kan stanna i marknivå stuga.

Woods Treehouse Resort

Woods Treehouse Resort, som ligger i Eureka Springs, hyr lyx treehouses och bungalows. Dess Twin Treehouses är åtskilda av ett konstgjort vattenfall och en täckt veranda. Varje treehouse har 16-meters takhöjd, en jacuzzi som ligger framför ett stort burspråk, ett glas duschkabin, linne lyx, en king size-säng, en öppen spis i sten, och en bar med ett litet kylskåp, mikrovågsugn och sjunka. En- och två-sovrum bungalows finns att hyra; funktioner i ett sovrum bungalows inkluderar jacuzzi, eldstäder, queen size-sängar, sängkläder lyx, platt-TV, DVD-spelare, pentry och däck. De två sovrum bungalow har ett loft med en dubbelsäng, badrum och jacuzzi; nere, det finns en andra badrum och dubbelsäng. Den första våningen har också ett vardagsrum och ett minikök. Alla treehouses och bungalows har balkong beviljar en generös glimt av skogen nedanför.


  

Kommentar