Maine Family Resorts

February 16

Maine Family Resorts


Den största och nordligaste stat i New England, är Maine känd för sina oländig kustlinje och tallskogar, som täcker nästan 90 procent av staten. En oas för friluftsentusiaster, många familjen orter dot Maine expansiva vildmarken. Ligger vid kusten eller inlandet, familjen orterna Maine erbjuda logi och bekvämligheter nära till många av regionens naturattraktioner.

Point Sebago Resort

Beläget på stranden av Maine största sjö, är Point Sebago Resort ett 775-acre familj resort med en restaurang, barnprogram och en 18-håls golfbana. Bekvämligheterna inkluderar en 1-mil lång privat strand, marina, tennisbanor, 95-sits kryssning båt och en restaurang endast för vuxna. Flera övernattningsmöjligheter finns, inklusive Park hem, stugor, campingplatser och fritidshus. Varierar i närheten till vattnet och allmänna storlek, alla boende (exklusive campingplatser) inkluderar möbler, tv, klimatreglering standard kök bekvämligheter och sängkläder. Vissa logi har även tillgång till trådlöst Internet.

Point Sebago Resort

261 Point Sebago Road

rutt 302

Casco, ME 04015

800-530-1555

pointsebago.com

Wilsons på Moosehead Lake

Beläget i norra skogen i Maine, Wilsons på Moosehead Lake är en året-runt familjeresort nära staden Greenville. Med en till fem sovrum, var och en av anläggningens 15 stugor lakefront inkluderar full inredning, grundläggande kök, kaffebryggare, badrum och de flesta sängkläder. De flesta stugor har klimatreglering och alla ger tillgång till båt lanseringar, rastplatser och maskinuthyrning. Aktiviteter på denna anläggning inkluderar jakt, fiske och båtliv, samt skoter på vintern. Allmänna utrymmen har gratis trådlöst internet.

Wilsons på Moosehead Lake

Rockwood Rd.

Greenville, USA 04.442

800-817-2549

wilsonsonmooseheadlake.com

Hiram Blake Camp

Grundades 1916, är Hiram Blake Camp ett familjeägt resort på den norra änden av East Penobscot Bay. Beläget på 100 tunnland havet tallskog, alla boende är inom 200 fot över vattnet. Anläggningens 13 hytter har rustik New England arkitektur och inkluderar en vedspis, öppen spis, kök, badrum och avskärmade veranda. Med en till tre sovrum, hytter inkluderar lakan och dubbla eller dubbelsängar. Anläggningen erbjuder frukost och middag varje dag i huvudbyggnaden. Gästerna är välkomna att använda roddbåtar samt anläggningens omfattande vandringsleder. Hiram Blake Camp välkomnar husdjur så länge de hålls kopplad.

Hiram Blake Camp

220 Weir Cove Road

Harborside, Maine 04.642

207-326-4951

hiramblake.com

Whisper Lodge and Cottages

Ligger i centrala Maine nära Maine Wildlife Park och Arcadia National Park, Whisper Lodge och stugor står på stranden av Salmon Lake i Belgrad sjöarna. Med familj resor, erbjuder hotellet ett brett utbud av aktiviteter för vuxna och barn, som segling, fiske och en inomhus rekreation hall med spel som bordtennis, airhockey och videospel. Elva stugor står nära sjön, varje inklusive en skärmad veranda, privat badrum med varmt och kallt vatten, klimatkontroll och en grundläggande kök. Vissa stugor har en braskamin och alla ingår sängkläder. Hushållning är ett alternativ med vissa paketresor.

Whisper Lodge and Cottages

103 Taylor Woods Rd.

Belgrade, ME 04917

207-465-3983

whisperwoodlodge.com


  

Kommentar