Horse Hotell i närheten av Duck, North Carolina

September 9

Horse Hotell i närheten av Duck, North Carolina


Hästentusiaster besöker havet Outer Banks i North Carolina har en vildmark platser att rida, från bilsemester till en tur genom den maritima skogen Hatteras Island. För av staten besökare, det finns också flera gårdar och centra inom några timmars körning som ger övernattningar för hästar, från en natt till en vecka. Outer Banks är en sträng av kuststäderna, inklusive Duck, NC, som omfattar sex parker och vildmarksområden, fyrar, vandringsleder och stränder.

Tyst Woods Acres

Tyst Woods Acres erbjuder snacka, landning och vecko boende för resande hästar vid sin anläggning i Ashland, Virginia, tre och en halv timme norr om Duck. Det är också fyra miles från staden, som har hotell, restauranger och häst leverans butiker. Gården är också nära till lokala trailheads, såsom Lake Anna State Park och Petersburg slagfält. Det är lätt trailer tillgång och tillgängliga bås och betesmark. El och vatten finns också, och besökande människor är välkomna att övernatta i sin trailer. Tyst Woods ligger tre miles från Interstate 95, på Ashland.

Tyst Woods Acres
12437 Mt. Hermon Road
Ashland, VA 23005
804-798-1822
horseandmuletrails.com

Cowgirl Heaven Stables

Cowgirl Heaven Stables erbjuder övernattning för resor hästar. Dess primära funktion är som en liten co-op ombordstigning stabil. Det är en västerländsk och Trail lada i Virginia Beach, en timme och 45 minuter norr om Duck, och beskriver sig själv som "en touch av Vilda Västern, i hjärtat av Virginia Beach." Anläggningen erbjuder spår, ett gräs ridning område, en 48-ft. runda penna, 13-by-13 fot tovigt bås och bara sex ordinarie heltids gränser. Cowgirl Heaven Stables är öppen sju dagar i veckan.

Cowgirl Heaven Stables
Virginia Beach, VA 23450
757-286-3298
newhorse.com

Den bevingade hästen

Den bevingade hästen är en privat, gated hästgård i Quinton, Va., Som ligger tre timmar norr om Duck. Gården erbjuder natten, varje vecka och månatliga avgifter för bås, betesmark styrelse och lay-ups. Foder och hö är extra. Gården erbjuder mänskliga gäster king och queen size-rum, eller en ett sovrum stuga med ett fullt utrustat kök och badrum. Dessutom är alla rum har uppvärmning, luftkonditionering och satellit-TV. Det är full-time management på plats.

Den bevingade hästen
2949 Pocahontas Trail
Quinton, VA 23141
804-932-9285
horseandmuletrails.com

Målad Oaks Horse Boarding

Gården erbjuder övernattning och snacka boende som utrymmet tillåter, enligt hemsidan, med dagliga priser för betesmark eller stall ombordstigning. Målad Oaks ligger tre timmar norr om Duck, NC, strax utanför Inter 85 och 95. Verksamheten ägnas åt pensionerade hästar. Det finns begränsade hook-ups, men gården kan ta emot stora riggar. Det finns också rutan spiltor, en utomhusarena, ridvägar och trailer uppkopplingar för el och vatten.

Målad Oaks Horse Boarding
16845 Grenar Road
DeWitt, VA 23841
804-69-4636
retiredequines.com


  

Kommentar