Hur man ansöker ögonskugga till tunga lock ögon

November 7

Hur man ansöker ögonskugga till tunga lock ögon


Medan tjocklockförsedda ögon kan vara attraktiv, finns det makeup ansökan tekniker för att hålla fast vid om du vill lysa upp ögonen i stället för ytterligare tynger dem. Även om du kanske redan vara medveten om att du ska hålla sig borta från alltför mörka ögonskuggor och tydlig skugga på stuss lock om du inte vill göra dina ögon verkar något tyngre, hjälper det också att veta vad du faktiskt kan göra för att väcka dina ögon upp.

Instruktioner

En borsta ögonbrynen. Ta bort avviker under och mellan din panna linje. Bara detta kommer att lysa upp ögonen och resten av ansiktet. För att ytterligare minska eventuella tyngd i området, trimma det hår som växer förbi panna linje också. Ta ut formen på brynen genom att fylla dem med en ögonbrynspenna eller pulver med mjuka, korta drag för att efterlikna utseendet på panna hårstrån. Välj en panna färg som matchar din naturliga en eller är något ljusare om brynen redan mörkt. Om du tror att din ansökan gör brynen ser alltför hårda, kamma dem på plats med en borste för att lyfta överflödig färg bort. Allt du behöver för detta steg kan hittas i en panna grooming kit.

2 Få dina lock redo för ögonskugga genom att tillämpa en ögonmakeup primer på ren hud från fransraden till ögonbrynsbenet. Efter primern absorberar, lägga en ögonskuggsbas ner, också från fransraden till ögonbrynsbenet. Detta skapar en ren duk för din ögonmakeup.

3 kamouflage skuggor under ögonen genom att badda en krämig lax-färgade concealer på området. Pat några på de inre hörnen av ögonen från näsryggen också, eftersom lågkonjunkturen här skapar skuggor. blanda försiktigt bort några rader i din ansökan. En lax ton concealer är ett säkrare alternativ än en hudfärgad en grund för ljus av en kött ton concealer under ögonen skapar tvättbjörn effekt. Damm transparent puder på concealer för att ställa in den för dagen.

4 Applicera en ljus skimrande skugga från fransraden till något förbi globlinjen. Gnistan ger dina ögon till liv, särskilt när ljuset fångar din lock. Ge dina ögon något av en hiss samt med konturering. Doppa en ögonskugga veck borste i en ögonskugga av medelhög intensitet. Knacka bort överflödigt innan du trycker på färgen på de yttre hörnen av locket i sidled V-form (se Resurser). Med en ren fluffig ögonskuggspensel, blanda mitten tonen ögonskugga uppåt och inåt i motsats till utåt, vilket kommer att förlänga ögat.

5 Håll ögonskugga från att visas ostrukturerade genom att föra ut formen på dina ögon. Du kan göra detta genom att arbeta en mager eyeliner i svart eller brun i din topp och nedre fransarna. Du faktiskt inte foder dina ögon så mycket som gör dina fransar att se tjockare. För extra drama, använd en svart vätska eyeliner på övre franskanten och lätt vinge ut ändarna. Detta kommer att ge dina ögon något av en Marilyn Monroe look.

6 Curl dina ögonfransar för att ge dina ögon en bredare öppen utseende. Applicera en förlängning mascara till dina bästa fransarna för att göra dem fluttery. Du kan använda en vanlig mascara istället om du redan har långa ögonfransar och inte vill dra alltför mycket uppmärksamhet till dem. Ögon med tunga lock kan ha att förföriska "sovrum" utseende när består, så basera din ögonmakeup ansökan på den bild du vill projicera och på vad du är bekväm med. Avsluta med att blanda en skir skimrande highlighter under valven i brynen för att ge dem en subtil hiss.

Tips

  • Undvik mörka ögonskuggor eftersom dessa kommer att väga dina ögon ner. Du kan dock ersätta en något mörkare ögonskugga för en med medelhög intensitet för formella eller nattetid tillfällen.

  

Kommentar