Hem botemedel mot Killing Loppor

June 18

Mer än en miljard dollar spenderas på kommersiella lösningar för loppor och fästingar varje år, enligt National Resources Defense Council (NRDC). Några av dessa produkter är giftiga, inte bara för loppor och fästingar, men kan också vara skadligt för ditt husdjur och möjligen även människor i hemmet. Kostnads- och hälsorisker är två viktiga skäl till varför så många människor söker efter sätt att döda loppor med huskurer.

Vitlök

Vitlök är en aromatisk grönsak som vanligen används i matlagning som tillför en hel del smak till många rätter, men det verkar loppor kan inte hantera det. Enligt Home-Remedy.org, kommer att mata ditt husdjur vitlök döda loppor lever din hund eller katt päls och kommer att hålla andra loppor borta.
Om du har hundar över 50 pounds, blanda två teskedar i deras mat varje dag för mer än två veckor. Detta bör bli av med loppor problemet. För en mindre hund, använd en halv tesked per dag, och skära ner till en åttonde tesked för katter.

Neemolja

Neem Oil kan tillämpas på ditt husdjur hud för att döda och förhindra loppor. Enligt Home-Remedy.org är denna indiska ört anses vara en av de bästa lösningar för att döda skadedjur. Neem är också tillgänglig i en lägre koncentration som en lotion. Det kan bli nödvändigt att testa det första på några husdjur på grund av risken för hudirritationer som orsakas av denna ört. Smaken av Neem olja är extremt bitter och detta kan hålla din hund från vanliga gnager på sin egen hud samt vara till hjälp för andra hudproblem.

Diskmedel Bath

Om du någonsin undrat som kommersiella loppor schampo är mest effektiva, kan du sluta oroa dig det. Du behöver inte nödvändigtvis behöver leta längre än dina köksskåp. Diskmedel, såsom Dawn kan användas som en effektiv loppor schampo.
Denna gemensamma flytande tvål kommer att hålla äggen fastnar i pälsen på din hund och kommer att döda befintliga loppor strax efter kontakt.
Var noga med att tvåla in din hundens hals först, eftersom loppor kommer att göra en körning för ansiktet och öronen på ditt husdjur så snart de inser vad som händer, enligt All-Pets-Info.com. Se till att husdjur är belagd helt med lödder och låt dem sitta i ca fem minuter innan du sköljer. Detta kommer att bli av nästan alla loppor. Du kan upprepa några dagar senare för att ta hand om någon kvar.

Äppelcidervinäger

För en kortsiktig korrigering av befria ditt husdjur av loppor, kanske tillräckligt länge för att få dem in i huset för en riktig bad, använda en blandning av två delar vinäger till en del vatten i en sprayflaska och mätta djurets päls och kamma genom, enligt Home-Remedy.org.
Detta kommer inte nödvändigtvis döda loppor, men de kommer omedelbart hoppa av och kommer att hålla sig borta i upp till fyra eller fem dagar.


  

Kommentar