Hur Tour uppdraget i San Luis Obispo, Kalifornien

June 25

Hur Tour uppdraget i San Luis Obispo, Kalifornien


En av de bäst bevarade av Kaliforniens uppdrag system, detta uppdrag, byggd längs San Luis Obispo River, är mycket populär bland dem som besöker den centrala kusten. Involvera ett helt kvarter, representerar uppdraget den ursprungliga staden. Över floden, är Higuera Street och centrala affärsdistrikt fylld med high-end varuhus, pittoreska retro butiker och bohemiska krogar och matställen. Staden växer norrut till foten där California Polytechnic Institute ligger - ett universitet för många kalifornier. Uppdraget som en institution, var att omvandla de infödda till kristendomen. De omräknas till San Luis var Chumash indianer.

Instruktioner

1 Planera resan på våren eller sommaren när vädret börjar värma. Besökare i höst kommer att uppleva färgstarkt lövverk längs floden. Vintrarna är dimmigt och oförutsägbar. Det finns gott om hotell i staden och var som helst längs den centrala kusten.

2 Använd karta över California och hitta San Luis Obispo (SLO), ca 200 miles nordväst om Los Angeles på US Highway 101.

3 Anländer i San Luis Obispo och besöka uppdraget runt mid-afternoon. Även på sommaren, kan kust luft och dimma gör morgnarna sval och även kyliga. Uppdraget ligger på en östlig stiga över floden, som solen värmer snabbt.

4 Ange helgedomen genom utsmyckade trädörrar. Du kommer att stå i den ursprungliga strukturen, med dess höga, trä-strålade tak och väl placerade fönster. Lägg märke till hur det naturliga ljuset fyller rummet; ljusstyrkan är förstärkt med vit puts väggar.

5 Klättra trappan till balkongen. Lägg märke till orgel placerad längs bakväggen och från räcket, uppleva fantastisk utsikt över altaret. Observera att uppdraget är fortfarande en aktiv katolska församling.

6 Följ de enkla bänkarna, den färgstarka konstverk hela och målningar av helgonen. Om religiösa eller inte, bör du respektera altaret och tabernaklet område.

7 Observera att allt byggt utöver detta rum tillsattes under de följande åren. Tillägget till höger om helgedomen byggdes senare för att rymma ett växande antal församlingsbor.

8 Turnera grund av uppdraget. Uthus sattes det som prästen och hans församlingsbor insåg ett kök, förråd, och sovande kammare behövdes. Andra strukturer byggdes som nödvändighet dikt.

9 Besöka trädgården. Den ursprungliga helgedomen och de extra byggnader bildade två sidor av vad som nu är ett kvarter. Dessa strukturer, i en rät vinkel, meddelade konstruktionen av en vacker innergård och trädgård. Lägg märke till trädgården statyer, önskebrunnen och fontänen. Uppskatta de välvda spaljéer stöder vinrankor.

10 Besök gåva butik innan de lämnar. Efter att ha lämnat uppdraget, korsa floden via en gångbro, lokalisera ett kafé uteplats och koppla till solnedgången. Efter mörkrets inbrott, är väl upplyst uppdrag helt enkelt hisnande.

Tips

  • Besöka stranden städerna Pismo eller Morro Bay, eller ta en tur vinprovning någonstans mellan San Luis och Paso Robles.

  

Kommentar