Så här ansöker svart ögonmakeup

June 24

Så här ansöker svart ögonmakeup


Den rökiga ögat ser, med massor av svart ögonskugga, eyeliner och mascara, har varit populärt i flera år nu. Detta är ett bra utseende för kvällen, speciellt när man går på en dag eller en nattklubb. Svart ögonmakeup gör ett uttalande och sticker ut mer än de flesta makeup ser ut. Eftersom svart ögonmakeup är mörkt, kan det vara svårt att tillämpa. Lyckligtvis kan vissa knep att göra det lättare.

Instruktioner

En borste transparent puder i ansiktet, inklusive ögonlocken. Du vill ha en slät yta att tillämpa din makeup. Ögonskugga smälter lättare på ett pulver bas.

2 Applicera en liberal linje av svart eyeliner på övre ögonlocket. Kohl eyeliner fungerar bäst för denna typ av utseende, eftersom det smetas också. Använd en bomullspinne för att sudda upp linjen.

3 Applicera en tjock linje av svart ögonskugga till topplocket. Förlänga denna ut från insidan ögonvrån, efter eyeliner. Fan ut svart skugga så det går så högt som brynbenet, en gång på utsidan ögonvrån.

4 Blanda i kanterna med en medel nyans av grått ögonskugga. Förlänga grå skugga ut till ungefär halvvägs över locket från utsidan hörnet och upp till ögonbrynsbenet. Prova något annat, och använda en blå-tonad eller grön-tonat grått för dessa färger.

5 Blanda en ljusare grå ögonskugga i den föregående färgen. Denna skugga ska börja på insidan ögonvrån och arbeta utåt och upp till ögonbrynsbenet.

6 Använd svart mascara på övre och nedre fransraden för att avsluta utseende.

Tips

  • Är den svarta skugga faller ner på dina kinder? Undvika en "blåtira" utseende genom att lägga en massa transparent puder på kinderna innan du börjar. När du är klar, bara torka bort. Blandning fungerar bäst med en borst ögonskuggspensel. Täck mer av ögonlocket med svart, för en ännu mer dramatisk look.
  • Övning ger färdighet. Om det kommer ut dåligt, inte vara rädd för att försöka igen.

  

Kommentar