Barnaktiviteter i Glens Falls, New York

May 16

Glens Falls, en stad i norra New York, är stor nog att erbjuda massor av aktiviteter för barn, men ändå tillräckligt små för att ha en hemstad känsla. Glens Falls ligger strax söder om Adirondack Mountains, har pittoreska landskap och är en underbar plats att besöka när som helst på året.

Glens Falls Civic Center

Barnaktiviteter i Glens Falls, New York

Civic Center ger möjligheter att titta på och engagera sig i idrottsevenemang.

Civic Center ligger i hjärtat av Glens Falls, och erbjuder många aktiviteter, inklusive barnvänliga sport, konserter och speciella evenemang såsom cirkus, rodeo eller teater. Det finns en ishall, och när vädret utanför är inte bidrar till att ta en promenad med barnen, Civic Center öppnar sina dörrar för dem som vill gå runt anläggningen.

Glens Falls Civic Center

En Civic Center Plaza

Glens Falls, NY 12801

518-798-0366

glensfallscc.com

Indoor Play Center

Barnaktiviteter i Glens Falls, New York

Bergsklättring är en av många aktiviteter som erbjuds på lokala spela center.

På Warren Street i Glens Falls, kommer föräldrarna att hitta en barnvänlig anläggning som heter Utforska !, som erbjuder praktiska aktiviteter för barn, såsom en klättrande loft, ett piratskepp och slott och en art center där barnen kan ta många små varelser från Glens Falls område. Utforska! erbjuder också en vatten upptäckt område, en låtsas restaurang och djurvård området, liksom en tyst, mjuk plats för barn 3 och under.

Utforska!

103 Warren St.

Glens Falls, NY 12801

518-793-7803

exploreinglensfalls.com

Moreau Lake State Park

Barnaktiviteter i Glens Falls, New York

Barnen kommer att njuta av stranden vid Moreau Lake State Park.

För barn som älskar naturen, är Moreau Lake State Park en populär destination i Glens Falls. Barnen kan simma i sjön eller bygga ett slott på sandstranden. Fiske, segling, naturstigar och picknickmöjligheter finns, och för dem som inte kan få nog gjort på en dag, campingplatser finns tillgängliga.

Moreau Lake State Park

605 Old Saratoga Road

Gansevoort, NY 12831

518-793-0511

nysparks.state.ny.us

cykel~~POS=TRUNC turer~~POS=HEADCOMP

Barnaktiviteter i Glens Falls, New York

Barnen kan cykla säkert längs cykelvägen.

För cykling familjer, är Glens Falls halvvägs i en cykelväg som sträcker sig norrut till den populära turistmål i Lake George. Söderut och vägen tar dig till Saratoga Springs. Tillhandahålls av Adirondack / Glens Falls Transport rådet, är detta asfalterad väg ett säkert område för barnen att rida sina cyklar. Plocka upp spår vid 30 Dix Ave., mellan Cherry och Sagamore gator, i hjärtat av downtown Glens Falls. Packa några dollar och stannar vid en av de glassförsäljare längs vägen.

Adirondack / Glens Falls Transport rådet

518-746-2199

agftc.org

Hyde Collection

Barnaktiviteter i Glens Falls, New York

Barnen kan göra sina egna mästerverk på Hyde Collection.

Denna art museum öppnar sina dörrar och välkomnar barn med ordinarie program under hela året. Under läsåret, kan barnen komma varje onsdag eftermiddag för att skapa sina egna mästerverk. Besökare kan också träffa lokala konstnärer, eller göra skapelser tillsammans med sina familjer. Special "turer för Tots" är inriktade 3- till 6-åringar.

Hyde Collection

161 Warren St.

Glens Falls, NY 12801

518-792-1761

hydecollection.org

Spela tv-spel

Barnaktiviteter i Glens Falls, New York

Barnen kan spela videospel på platta skärmar på Jiggawatts.

Jiggawatts är en one-of-a-kind plats för barn som älskar tv-spel. De erbjuder varje spelkonsol och spel som finns, och barnen kan betala per timme att spela på sin egen platt skärm medan du kopplar av bekväma lädersäten. Spela individuellt eller mot andra spelare, och konkurrenskraftiga barn kan se att gå med organiserade ligor.

Jiggawatts

62 Lawerence St.

Glens Falls, NY 12801

518-832-1415

jiggawattsgaming.com


  

Kommentar