Hur man undviker att bli sjuk när de flyger

January 1

Du har en kommande flygning och du absolut dreading tanken på att sitta bredvid någon hosta, hacking person, som inte bara grisar armstödet, men nyser på dig också. Här är några tips om hur man flyger utan att bli sjuk.

Instruktioner

1 Boka en plats nära fronten. Nyligen en studie gjordes där man upptäckte att luftkvaliteten i den främre delen av planet är överlägsen den i ryggen. Detta beror på det faktum att filtret är på framsidan av planet. Så även om du inte flyger första klass, boka en biljett så nära bidrags platser som möjligt. Färre bakterier lika med mindre risk för att bli sjuk.

2 Drick vatten. När du flyger, får du uttorkad. Höjden i kombination med salt, sockrade eller alkoholhaltiga drycker som konsumeras och den torra luften alla torka. Många människor upplever sina fötter svullnad. Detta är faktiskt det organ som försöker hålla fast vatten i cellerna. Så lägg ner tomatjuice när de flyger den vänliga skies och dricka vatten. Kom ihåg åtta glas vatten om dagen är vad du ska konsumera. Följa denna regel, särskilt när du flyger. Att hålla kroppen hydrerad kommer bidra till att stärka immunförsvaret och hålla organ i bra skick.

3 Ta din egen kudde och filt. Dessa kuddar och filtar som skickas runt är på flera flygningar innan de tvättas. Det finns inget att berätta hur många människor har hosta, förvaltningsförfarande eller andades på dem. När du flyger, ta en resa storlek kudde och fälla ihop filt. Du kan köpa dessa på flygplatsen butik eller på online-återförsäljare och auktionssajter som eBay. Ett annat alternativ är att ta med egen örngott. Sätt din örngott över kudden. Detta kommer åtminstone isolera dig från direkt kontakt med bakterier.

4 Ta vitaminer. Airborne är allt populärare. Utvecklad av en lärare som alltid bli sjuk, är luften i huvudsak en jätte vitamin med stora doser av C-vitamin som hjälper stärka immunförsvaret. Airborne kan köpas på Rite Aid, CVS, de flesta stormarknader och även på flygplatsen nyhets står. Om du inte kan hitta det, sedan ta en multivitamin. Det kommer att göra i stort sett samma sak.

5 Täck ditt fack. I samma anda av kuddar och filtar, vara noga med att röra ditt fack. Täck facket med en bit av din tidning eller torka av den med en praktisk torka eller gel handrengöringsmedel.

6 Luta dig tillbaka och njuta av din flygning. Nu när du är ombord, sparka ryggstödet och fånga vissa stänga ögat. Det kommer att stärka immunförsvaret också.


  

Kommentar