Hur man justerar JB Steel Mesh

January 18

JB, eller Jacoby-Bender, tillverkar rostfritt stål mesh klockarmband för sin styrka och livslängd. Rostfritt stål är en härdad metall som inte rostar. Detta Watchband var populära på 1960-talet och 1970-talet på grund av NASA tjänstemän och astronauter som bär dem. Denna typ av klockarmband är justerbar för att ge en skräddarsydd passform. Den innehåller en snabb kick spänne för att stänga den på plats och det behövs bara ett finger för att öppna den.

Instruktioner

1 Dra spännet upp på klockan bandet med ett finger tills den lossnar från klockan bandet. Dra klockan bandet halv med spännet av den andra halvan. Lägg klockan på en plan yta med bandet öppet.

2 Skjut en liten platt skruvmejsel under klockarmband målvakt under den platta kanten som vinklar ner mot bandet. Bänd platt metallkanten uppåt samtidigt som du håller stadigt tryck nedåt på toppen av klockan bandet.

3 Sätt klockan på handleden för att justera bandet storlek. Skjut målvakt mot spetsen av klockan bandet för att göra det större eller mot urtavlan för att göra det mindre. Håll djurhållaren i det läge som är bekväm på handleden och lägga klockan nedåt på en plan yta.

4 Tryck på vinklade platta sidan av målvakten ner på klockan bandet för att låsa storleken på bandet på plats.

Tips

  • JB armeringsnät klockarmband är justerbar för att passa handleder från 5 ½ inches till 7 inches i omkrets.
  • Äldre klockarmband kan vara svårt att bända upp med en skruvmejsel. Spraya en liberal mängd spray smörjmedel på vardera sidan av målvakten för att lossa den, och sedan bända uppåt.

  

Kommentar