Hur man klär sig som Carrie Bradshaw

March 12

Klä sig som "Sex and the City" Carrie Bradshaw behöver inte kosta en förmögenhet, men det kan ändå tillåta dig att göra ett uttalande. Carrie stil är nyckfull och mycket mode framåt. Kläderna hon bär exemplifierar hennes personlighet. Hon är inte rädd för färg, djärva mönster eller göra något annat på modefronten i namn av hög stil. Om du gillar skiktning kläder, sätta i tillbehör och para unika kombinationer av kläder tillsammans, kommer du att njuta klä sig som Carrie Bradshaw.

Instruktioner

Hur man klär sig som Carrie Bradshaw

1 titta på flera episoder av "Sex and the City" för att få en känsla för hur Carrie Bradshaw klänningar. Ta del av de kläder du verkligen gillar eller tror att du kan enkelt återskapa. Var uppmärksam på detaljer och ta del av vad det är du vill om den speciella kläder (färg, stil, tillbehör etc).

2 Titta i din garderob och hitta bitar av kläder som passar den typ av kläder som du försöker att bygga. Generellt Carrie Bradshaw bär mycket eklektisk outfits. Du kan ganska mycket ihop något tillsammans och skapa en outfit du skulle se Carrie bär i "Sex and the City". Tänk på att hon är mycket mode framåt och även om vintage slitage går in i hennes garderob, skulle hon inte ses i något frumpy eller föråldrade.

3 Besök en second handbutik för att hitta andra bitar som kan knytas samman med de du redan äger. Du kan behöva några bitar du kan lager, handväskor, solglasögon, skor och andra tillbehör. Halsdukar och olika typer av genomskinliga toppar kan vara skiktad med andra fasta material för att skapa en mycket flödande Carrie-typ outfit.

4 Välj ett par stilettos som går med outfit. Oavsett vad kläder hon bär, du mycket sällan ser Carrie Bradshaw bär något på andra än höga klackar fötterna. Hon bär dem med klänningar, jeans, shorts och även baddräkter. Var noga med att välja ett par som matchar kläderna, och även se till att du kan gå lätt i stilettklackar.

5 Accessorize! Lägg till information till outfit när det gäller tillbehör. Carrie Bradshaw är känd för sina gigantiska blomma stift bärs över bröstet på skjortor, kavajer och klänningar. Hon är också känd för att bära hennes förlovningsring på ett halsband, en hästsko halsband (eller två), ett halsband som klargör hennes namn och örhängen som säger "Carrie" i dem. Alla dessa delar kan vara skräddarsydd online eller finns på smycken butiker.

Tips

  • Ju fler lager och mer upprörande outfit, desto mer "Carrie Bradshaw" outfit vara. Sarah Jessica Parkers karaktär på "Sex and the City" är känd för sin over-the-top ser ut.
  • accessorize alltid. Carrie Bradshaw är känd för sina skor, väskor, bälten, solglasögon, och naturligtvis hennes blomma stift. Var inte rädd för att kryssa något utöver det vanliga på en outfit för att göra den unik.
  • Undvik Carrie Bradshaw se om du gå till kontoret eller annan professionell händelse. Hennes klädstil (även när man arbetar på Vogue kontoret) var inte alltid 100% professionell.
  • Var försiktig bära höga klackar. Om du inte kan gå ordentligt i dem, är det bäst att handla med stilettklackar för ett par lägenheter för att undvika skador.

  

Kommentar