Instruktioner för en Duct Tape bälte

February 23

Silvertejp är en mångsidig typ av band som kan användas för många reparationer --- och hantverk också. Silvertejp kan användas för att skapa modeaccessoarer, såsom bälten, plånböcker och plånböcker. Att bälten med tejp kan du skapa anpassade storlekar och stilar. Du kan också hitta tejp i färger som matchar nästan alla kläder, jämfört med de eventuella begränsningar av färgval för färdigköpta remmar.

Konstruktion

Konstruera bältet själv från någon färg av tejp som du vill. Gör bältet tillräckligt lång för att 6 inches av slack när det lindas runt midjan. Vid läggning remsor av tejp tillsammans, jämna ut dem som du placerar dem för att undvika bubblor eller inkonsekvenser. Håll också några tejpen på insidan, så att de inte syns när du bär bältet.

Dekoration

Välj en annan färg på tejp för att dekorera bältet. En kompletterande färg eller en annan nyans av samma färg kommer att skapa en polerad look. Även intrikata mönster kan vara visuellt tilltalande, kommer de att vara svårt att skära ut när du arbetar med silvertejp. Enkla ränder är lättast att skära och tillämpa. Om du väljer en komplicerad konstruktion, uppnå den med förskurna dekaler, eller rita designen direkt på bandet med permanenta markörer.

spännen

Lägg kragarna så att en sida av bandet med en genomföring punch för att säkra din bältesspänne. Du kan köpa kragarna och en genomföring punsch på de flesta båtar butiker. Arbetet med 3/8 tums genomföringar som kan tvättas i maskin. Även om du inte ska tvätta bältet, maskintvättbara genomföringar är rostskyddsmedel, som skyddar dem i fall de av misstag blir blöta.

Om du inte vill lägga till kragarna så att bältet design, välja en annan typ av bältesspänne, såsom en kick eller klippet spänne. Tang spännen fungerar bäst med kanalbandbälten, eftersom tejp sig kan vara alltför tunn för att hållas på rätt sätt av de övriga spänne val.


  

Kommentar