Barns hår nedskärningar med lugg

January 29

Barns hår nedskärningar med lugg


Bangs kan vara en elegant tillägg till en frisyr och ett enkelt sätt att styla ett barns hår. Bangs kan läggas till både pojkar och flickor nedskärningar och kan arbeta med ett antal olika frisyrer. Alla stilar, från lång till kort, kan dra nytta av en snabb bang trim.

Långt hår

Om din lilla flicka älskar långt hår men du letar efter ett sätt att hålla håret ur ögonen, överväga att ge henne en grundläggande bang snitt att gå med sina långa lås. Skär lugg över pannan kommer att hålla håret från ansiktet, även när hon manen är mycket långvariga. Sedan kan du fläta håret i två långa flätor för att hålla håret ännu mer snyggt.

skål Cut

Skålen skära hänvisar till en typ av pojke cut. Den har fått sitt namn som det erhålls typiskt genom att placera en skål på ett barns huvud och skära runt ytan av skålen. Denna typ av kantskärresulterar i en trubbig bang längs pannan. Snittet kan användas för både pojkar och flickor, men det är oftast mer populärt för små pojkar.

sido Bangs

Sido lugg är en typ av bang där håret är kortast i mitten av hårbotten och blir längre som håret rör sig mot örat. Detta gör det enkelt att skiljas luggen och sopa dem åt sidan. Det kan vara ett idealiskt sätt för en liten flicka att bära en smäll utan att behöva oroa håret komma i hennes ansikte.

Pixie

Den pixie cut avser en kort, beskäras behöver ges till flickor. Stilen ser ut som en pojke cut; vissa kändisar som har slitna denna stil är modellen Twiggy och skådespelerskan Halle Berry. Små flickor kan bära denna stil med en kort bang för att matcha den korta resten av håret. Detta kommer att fungera särskilt bra för flickor som inte gillar långt hår.


  

Kommentar