Europeiska Travel förpackning tips

October 22

När du packar för europeisk resa, bör du fokusera på att vara lätt och effektiv. Europa är en modern plats, och allt du köper i USA kan du få i Europa. Det finns ingen anledning att ta en gigantisk flaska schampo eller tio par strumpor. Att ta en hel del tunga väskor kommer att göra dig olycklig när man måste schlep dem runt. Gör dig själv en tjänst och ta mindre.

Storlek

Flygbolaget gräns för en kabinväska är 45 linjära inches. Du mäter linjära inches genom att lägga till en påse längd, bredd och höjd. Flygbolaget gränsen för incheckat bagage är 62 linjära inches. Om du har mer än två av dem eller någon väga mer än 50 pund., Kommer du att debiteras en övervikt avgift. Om det är möjligt, begränsa sig till en bedriva väska. Om du måste kontrollera bagage ta bara en eller två. Endast köpa bagage som är mindre än flygbolag storleksgränsen. Väg ditt bagage innan du lämnar ditt hem. Det tar inte mycket att göra en påse väger 50 pund. Se till att ditt bagage har hjul.

missuppfattningar

Det är en vanlig missuppfattning att du måste ta allt med dig när du packar för den europeiska resor. De flesta produkter som säljs i USA är lätt tillgängliga i Europa. Ta bara små resor och medelstora toalettartiklar och fylla på när du kör. Packa några ändringar av kläder. Ta bara lättskötta tyger. Om du tvättar kläder för hand på ditt hotell, du slipper bära runt en väska full med smutsiga kläder. Du kan också använda "kasta bort" -metoden - ta kläder som du inte vill längre. Som du bär dem, kasta bort dem och köpa nya kläder i Europa. Detta är en bra ursäkt för att handla.

Identifiering

Det är viktigt att du håller din identifikation säker när du reser i Europa. Gör kopior av ditt pass, visum, biljetter, resplan, kreditkort, ATM-kort och resecheckar kvitton. Håll en uppsättning av dessa kopior med dig och en annan uppsättning med någon du litar på hemma. Om du förlorar dessa poster kommer kopiorna att vara en stor hjälp för att få dem ut.

Fungera

Dina väskor kommer att fungera bäst om du gör en effektiv användning av utrymme. Ta bara bekväma promenadskor. Människor går en hel del i Europa så du vill ta hand om dina fötter. Försök att ta bara ett par extra skor. De är tunga och tar upp mycket plats i väskan. Fyll dina skor med upprullade strumpor och sätta dem på botten av resväskan. De tyngsta poster bör alltid gå i botten. Kavla upp andra kläder och montera ihop dem för att fylla upp allt utrymme. Om du har något bräcklig, linda in den i kläderna och placera den i mitten.

Varning

Europeiska flygbolag säkerhet är strikt. Du kan inte ta några vassa föremål eller vätskor i handbagage. Packa alla dessa saker i ditt incheckade bagage inne två zip-top väskor. Du vill inte dina toalettartiklar exploderar i luften och förstör allt i resväskan. Om du bara tar en bedriva väska, lämnar vassa föremål och vätskor hemma. Köp vad du behöver när du anländer i Europa.


  

Kommentar