Hur du gör din egen Choli Bra

May 17

Den Choli är en skjorta som exponerar ryggen och mellangärdet och bärs av utövare av indisk dans. Det avslöjande blus är säkrad med band i mitten av ryggen och kan orsaka problem med exponering när man bär med en behå. Du kan göra en choli bh genom att ha stöd gömda i Choli tyget. Med en Choli behå har du stil och effekten av att bära den stam- kläder och praktiskt stöd för att bära en behå.

Instruktioner

1 Sätt på en behå som passar dig bra. Behån bör ha en så smal band i ryggen som möjligt.

2 Sätt på Choli över bh men don & rsquoen; t knyta den.

3 Ha en vän stift Choli och bh tillsammans längs de vertikala banden som kör upp din rygg. Se till att Choli täcker de bh-band när de nålas samman.

4 Har din hjälpare sprida banden av Choli så att de är platta och hålla upp dem mot ryggen, så de täcker horisontellt band av din behå.

5 Stift den högra sidan tie av Choli till höger sida av bandet av behån med choli tyget som täcker så mycket av behå som möjligt. Sluta sätter den choli till behån strax före hake och hyska.

6 Pin den vänstra sidan på samma sätt som höger, stannar strax innan stängningen på den sidan.

7 Ta av behå och Choli samtidigt. Ta bort kläderna försiktigt så att du don & rsquoen; t hålla dig med pinnar eller orsaka några stift att falla ut.

8 Sy Choli och bh tillsammans längs alla nålas kanterna. Försök att få sömmen så nära kanten av den choli tyget som möjligt.

9 Klipp bort något av behå band som isn och rsquoen; t som omfattas av Choli tyget. Använda en mycket vass sax och skär så nära den sydda kanten som möjligt.


  

Kommentar