Hur man ansöker Steam Rollers

May 25

Hur man ansöker Steam Rollers


Hårvård är och styling är en viktig del av den genomsnittliga kvinnans rutin. Föning, platt-strykning och med hjälp av en locktång kan kosta dig ditt hår hälsa. Uppnå snygga, återfuktad hår utan skador på värmestyling med ånga rullar. Ånga rullarna är snabbt och enkelt att använda och kräver bara några få steg.

Instruktioner

1 Tvätta och torrt hår. För att undvika skador på ånga rullarna och har kraftlöst, oljig lockar, måste håret vara ordentligt schamponeras, rade och torkas före valsning.

2 Anslut ånga enhet och fyll med vatten. Använd destillerat vatten om du kan, eftersom kranvatten kan orsaka kalcium uppbyggd som kan skada ångaren.

3 Placera en rulle över pipen tills fullt uppvärmd (ca fem till tio sekunder). Avlägsna rullen från pipen. Placera sedan en rulle täcka över pipen i cirka fem sekunder till och sedan ta bort. Endast en rulle eller locket kan placeras över pipen i taget.

4 § håret med en kam och försiktigt kamma igenom avsnittet. Linda ändarna av håret runt den uppvärmda valsen, valsning mot hårbotten. När du når hårbotten, placera ett lock över rullen. Använd ett lock per rulle. Upprepa steg tre och fyra tills hela huvudet är inställd med rullar.

5 När rullarna är svala vid beröring, ta ut tthem en efter en. Om bör ta ca 20 minuter för rullarna svalna. Om du inte tillåter en tillräckligt lång tid, kommer håret inte korrekt inställd. Lämna dem i längre än de rekommenderade 20 minuter har ingen effekt på stilen, så oroa dig inte om att lämna dem i alltför länge. Stil och separera lockarna som önskas.

Tips

  • Undvika att få att stänga eller vidrör pipen, eftersom det kan orsaka brännskador eller skållning.

  

Kommentar