Hur man gör frukt Punch med Sherbert

September 25

Om du vill ha en enkel och lätt punch recept att lära dina barn är det. Det har bara tre ingredienser, men mer än fem smaker. Barnen njuta av färgen på drycken medan de vuxna njuta av bubblande skratt som kommer från deras barn. Gör det för skojs skull eller göra det för ett parti. Blanda det tillsammans i din mixer och göra en smoothie ut ur den. Det finns gott om alternativ och sätta ihop allt har aldrig varit enklare. Här är hur du kan lära dina barn hur man gör saft med sherbet:

Instruktioner

1 Rensa ut och ställa in din punch skål. Hang muggar runt kanterna av punch skålar. Din punch bowl set borde ha kommit med krokar för att göra detta möjligt.

2 Häll 1 1/2 flaskor ginger ale i din punch skål. Häll försiktigt i 1/2 flaska saft och blanda de två ingredienserna tillsammans.

3 Taste testa din drink hittills. Finns det tillräckligt med saft? Lägga till fler om det behövs. Om du känner att det är alltför kraftfulla lägga mer ginger ale. Du är verkligen bara kommer att behöva gå genom smak eftersom vissa människor tycker om att smaka mer av stansen och vissa människor gillar att smaka mer av Ginger ale.

4 Skopa globs rainbow sherbet och placera på toppen av stansblandningen. Täck hela punch skål med ett skikt av öste sorbet. Blanda inte denna dryck när sorbet är på plats.

5 Använd en skänk att strömma in till enskilda glas och servera kall. Har någon beredd att fortsätta att fylla glasögon. De flesta av dina gäster kommer tillbaka för mer punch.

Tips

  • Hawaiian Punch gör den bästa saft att gå med sorbet.
  • Om du inte kan hitta regnbåge sorbet kan du köpa en liten behållare med kalk, en liten behållare med orange och en liten behållare med jordgubbar.
  • Gör inte detta recept på en varm sommardag. Den sorbet kommer att smälta för snabbt.
  • Lägg inte till sorbet tills precis innan du är redo att tjäna.
  • Du kan inte ersätta glass för sorbet. Mjölkprodukter inte gå bra med saft.

  

Kommentar