Paradise Street hotell i Las Vegas, Nevada

July 20

Paradise Street hotell i Las Vegas, Nevada


Att välja rätt Las Vegas kan innebära en skillnad mellan en perfekt semester och en fylld med elände. Bor på ett hotell på Las Vegas Strip erbjuder resenärer med snabb och enkel tillgång till många underhållning alternativ. Å andra sidan, kan vistas utanför centrum av staden vara ett bättre val för dem som letar efter en lugn resa. Paradise Road i Las Vegas har hotell som sätter gästerna nära många attraktioner i området.

Embassy Suites Convention Center Las Vegas

Embassy Suites hotell på Paradise Road ligger nära Las Vegas Convention Center, vilket gör det ett bra val för resenärer som är i Las Vegas för företag. Hotellet har en restaurang samt room service och gjort på beställning frukost alternativ. Sviterna har upp till tre rum och har separat vardagsrum med sovvagn soffor. Bekvämligheterna inkluderar företagstjänster, tvätt och tjänster betjänt, en pool och gym, och flerspråkig personal. Diskonterade och speciella paketpriser finns.

Embassy Suites Convention Center Las Vegas

3600 Paradise Road

Las Vegas, NV 89169

702-893-8000

embassysuites1.hilton.com

Renaissance Las Vegas Hotel

Renaissance Las Vegas Hotel ligger nära Convention Center och är bara två kvarter från Las Vegas Strip. Gästerna kan välja mellan standardrum samt fyra svit alternativ. På plats är den prisbelönta ENVY House, liksom en lounge, café och i-suite matställen. Bekvämligheterna inkluderar företagstjänster, trådlöst internet, parkering, transfer, tvätt och conciergetjänster och en pool, bubbelpool och gym. Specialpriser och paket finns tillgängliga.

Renaissance Las Vegas Hotel

3400 Paradise Road

Las Vegas, NV 89169

702-784-5700

renaissancelasvegas.com

Hyatt Place Las Vegas

Hyatt Place Las Vegas på Paradise Road ligger tvärs över gatan från Hard Rock Hotel och ligger inom gångavstånd från Las Vegas Strip. Affärsresenärer kommer också att dra nytta av hotellets närhet till företag som Deloitte och Cisco. Gästerna kan välja mellan standardrum med en king size-säng eller två dubbelsängar. Hotellet har ett kök som tillhandahåller rumsservice, samt en Grab 'N Go fall som gör att gästerna kan köpa mat när det passar dem. Ytterligare faciliteter inkluderar transfer, företagstjänster, en pool och kontinental frukost varje morgon. Hotellet erbjuder rabatterade och paketpriser.

Hyatt Place Las Vegas

4520 Paradise Road

Las Vegas, NV 89169, USA

702-369-3366

hyatt.com


  

Kommentar