Vilka är fördelarna med European Brand Wood kammar på hår?

May 12

Vilka är fördelarna med European Brand Wood kammar på hår?


Även hantverkare över hela världen gör trä kammar, har de europeiska hantverkare gjort trä kammar i hundratals år. Som ett resultat av många europeiska märken, såsom Widu eller Solano, båda tillverkade i Italien, utmärka sig i kam göra. Om du letar efter en ny kam och med tanke på dina alternativ, bekanta dig med fördelarna med trä kammar. De hjälper till att hålla håret glänsande, mjuk och frisk.

statisk skydd

Statisk kan skada håret, och många material, inklusive plast, kan sprida statisk elektricitet. Trä, dock inte leder elektricitet, så en trä kam inte kommer att orsaka någon statisk skador på håret.

mjukare känsla

Kvalitet trä kammar är slät och blank, och de har en mycket mjukare känsla än plast kammar. Om du har en känslig hårbotten, kan en trä kam vara mycket mer bekväm. Detta kommer också att hjälpa dig att undvika skrapning eller blåmärken hårbotten.

Skydd mot talg Ansamling

Hårbotten producerar naturligt talg, en olja som kan skada hårbotten om det byggs upp. För mycket talg kan täppa till hårsäckarna och försvagar strängarna och rötter av hår. Trä kammar är mer porös än plast kammar; de naturligtvis absorbera talg och sprida den i hela håret. Detta förhindrar talg samlas på hårbotten eller i dina hårsäckar.

En jämn, glänsande Look

Även om ett överskott av talg kan orsaka skador på håret, hälsosamma nivåer av sebum skydda håret och ge det en naturlig glans. Eftersom trä kammar sprida talg jämnare genom håret än plast kammar, de ger håret en jämnare och glänsande utseende. Om du använder en trä kam, det jämn fördelning av hårets naturliga olja kan ge håret en mer glänsande och även utseende.

En stilig tillbehör

Med sin robusta konstruktion och polerade ytor, trä kammar har en attraktiv, skapad utseende. En väl utformad trä kam gör dem vackra tillbehör förutom hårvårdsprodukter.


  

Kommentar