Hur man kan bli av med mjäll med naturliga produkter

September 9

Mjäll har ett antal orsaker såsom stress, dålig hårvård, dålig kost och starka kemikalier och uppbyggd från hårprodukter. Mjäll kännetecknas av flagor av bebyggda döda hudceller i hårbotten. Aspirin och olivolja bör användas tills mjäll försvinner och äppelcidervinäger behandling bör användas varje vecka för att förebygga mjäll och frisk hårbotten och hår underhåll.

Instruktioner

Hur man kan bli av med mjäll med naturliga produkter

1 Krossa fem aspirin tills de blir ett fint pulver. Häll aspirin pulver i 1/4 av en kopp jungfruolja. Rör om tills den är helt blandad.

2 När håret är fortfarande torrt, massage blandningen i hårbotten och hela håret innan du hämtar in i duschen.

3 Låt tränga in i hårbotten och hår för 7 till 10 minuter. Aspirin kommer rubba envis torkade hinna i hårbotten medan olivolja kommer att förtydliga och återfuktar hårbotten och hår.

4 Skölj håret med kallt vatten och se till att få blandningen helt ur håret. Schampo och skick som vanligt. Använd denna behandling dagligen tills mjäll försvinner.

5 Som en ytterligare behandling en gång i veckan efter mjäll har minskat, vått hår och skölj noga med äppelcidervinäger. Den milda syra i äppelcidervinäger kommer att hålla döda hudceller samlas på hårbotten och förhindra mjäll från att återvända. Schampo och skick som vanligt efter äppelcidervinäger sköljning.

Tips

  • Äta en kost full av färska frukter och grönsaker. Undvika skräpmat, eftersom förädlade livsmedel förhindra cirkulationen och blodflödet, vilket kan leda till tilltäppta hårsäckar och mjäll.
  • Undvik kontakt med ögonen med båda behandlingarna. Om kontakt uppstår, skölj ögonen flera gånger med vatten.

  

Kommentar