Motell i Edgewood, Maryland

August 7

Edgewood är unincorporated område ligger i sydvästra Maryland i Harford County ungefär 25 miles nordost om Baltimore. Från och med 2008 folkräkningen uppskattning befolkningen i Edgewood var cirka 23.000 personer. attraktioner inkluderar Harford Mall, Ice World och White Marsh-området. Om du planerar att besöka Edgewood, hittar du flera motell-stil boende att välja mellan som erbjuder utmärkt värde för den budgetmedvetna resenären.

Best Western Invitation Inn

Best Western Invitation Inn ligger i Edgewood cirka åtta miles från Ripken stadium och mindre än två miles från Putt Putt Center. Motellet har en daglig kontinental frukost, en utomhuspool, ett gym, en närbutik, en myntstyrda gäst tvättstuga, ett businesscenter och en restaurang och lounge med full service. Rummen har satellit-tv på rummet videospel, en hårtork, en direkt telefon med röstbrevlåda och gratis lokalsamtal, en fåtölj med en Osmanska, en kaffebryggare och höghastighetsinternet. Best Western ger också husdjur för en liten extra avgift. I september 2010, rummen börjar på $ 69 per natt.

Best Western Invitation Inn

1709 Edgewood Road

Edgewood, MD, 21040

410-679-9700

bestwestern.com

Days Inn Edgewood

Days Inn Edgewood ligger i Edgewood strax utanför Interstate 95 cirka fem miles från Aberdeen Proving Ground, Bel Air och White Marsh. Motellet har en daglig kontinental frukost, gratis parkering, en 24-timmarsreception, en myntstyrda gäst tvättstuga, gratis kaffe i lobbyn och ett businesscenter. Rummen har satellit-tv, en hårtork, en mikrovågsugn, kylskåp, en direkttelefon med kostnadsfria lokalsamtal, ett skrivbord med en lampa och höghastighetsinternet. I september 2010, rummen börjar på $ 63 per natt.

Days Inn Edgewood

2116 Emmorton Park Road

Edgewood, MD 21040

410-671-9990

daysinn.com

Sleep Inn and Suites

Sleep Inn ligger i Edgewood mindre än två miles från Ice World och cirka åtta miles från White Marsh Towne Center och Ripkin Stadium. Den motell funktioner lastbils- och bussparkering, ett gym, en daglig kontinental frukost, ett affärscenter, en uppvärmd inomhuspool och en 24-timmarsreception. Rummen har satellit-tv, direkttelefon med röstbrevlåda, kylskåp, ett skrivbord och höghastighetsinternet. I september 2010, rummen börjar på $ 74 per natt.

Sleep Inn and Suites

1807 Edgewood Rd.

Edgewood, MD 21040

410-679-4700

sleepinn.com


  

Kommentar