Hur man bygger en utomhus Bird Aviary

April 5

Hur man bygger en utomhus Bird Aviary


Att hålla fåglar som husdjur, speciellt inomhus, kan vara en rörig affär. Frågor om renhet resultat från ömsat och behovet av sophämtning. Daglig underhåll är nödvändigt för att hålla mat och vatten behållare, sittpinnar och buren sig ren. En lösning är att bygga din egen utomhus voljär.

Den typ och antal fåglar du bostäder kommer att diktera storleken på din voljär. En genomsnittlig utomhus voljär storlek är 8 fot lång, 8 fot lång och 4 fot bred. Du kan ändra dessa mätningar för att tillgodose behoven hos dina specifika fåglar, men du måste ha en storlek och design i åtanke innan du köper dina leveranser.

Instruktioner

Hur man bygger en utomhus Bird Aviary

1 Konstruera en ram med två tum med fyra tum träskivor. Ställ in skivor på sina kanter i en rektangulär formen och säkra hörnen med spik - åtminstone två vid var och en av de fyra hörnen. Separera en stor, rektangulär ram i två rutor om du bygger en rejäl storlek utomhus voljär.

2 Fyll ram med våt betong, minst 12 inches tänka och nivå. Detta kommer att fungera som bas för fågeln voljär och det kommer att vara lätt att rengöra efter det härdar. Ta bort korten efter det att betongen har satt fast men inte vänta tills det är 100 procent torr. Skivorna kommer att bli svårt att ta bort om de tillåts att ordentligt fästa sig till den torra basen.

3 Sink minst fyra obehandlade trästolpar, mäter fyra inches av fyra inches, i den våta betongen vid de fyra hörnen. Sink annan post nog att en av hörnstolparna nära för att fästa en dörr. Mät din grind eller dörr i förväg för att garantera att du utrymme stolparna korrekt.

Håll i varje inlägg av löst spika två tum med fyra tums skivor i en vinkel som sträcker sig från halvvägs upp stången till marken. Ta bort skivor när betongen hårdnar runt polerna och de kan stå på egna ben.

4 Fäst en grind mellan pre-placerade stolpar med gångjärn och skruvar. Antingen köpa en färdig grind eller konstruera en enkel trä en med två tum med fyra tums skivor. Gör det genom att ligga skivorna på en plan yta så att deras kanter är i jämnhöjd. Nail ytterligare plankor ner brädraden att hålla ihop dem.

5 Rulla och bifoga galvaniserad järntråd runt de fyra väggarna och över toppen av utomhus fågel voljär. Använd galvaniserade klammer och en häftpistol för att fästa dem till stolparna. Se till att nätet kommer att vara i linje med den övre delen av dörren när den är stängd. Om detta innebär ett problem, lägga till en två tum med fyra tum planka över toppen av två tjänster som fungerar som dörrkarmen.

6 Skydda dina fåglar från regn genom att säkra en korrugerad plast ark över åtminstone 1/3 av voljär topp. Detta sker bäst på ett slut, inte över mitten av voljär. Fäst trästolpar vid två hörn Låt ett par inches av plast för att hänga varje kant, och anser att böja kanten som löper tvärs över mitten av voljär uppåt. Detta kommer att hålla regn rinner ner i fågelbur.

7 Säker pinnar inuti fågel voljär. En grundläggande sätt att åstadkomma detta är att köra en obehandlad trästolpe över bredden på buren och ansluta den till två parallella stolpar. Vid en vinkel, borra hål genom ändarna av stången och i stolparna. Se till att skruven är tillräckligt lång för att nå genom stolpen och djupt in i stolpen. Fäst den ordentligt.

Tips

  • Skapa en naturlig miljö inne i fågeln voljär genom att lämna hål i betongfundamentet i vilken du kan lägga till växtmaterial. Täck betonggolv med sand och förhållningssätt rengöring som om du tömma kattlådan. Siktning av skräp från sanden kommer att hålla voljär golvet rent i veckor. Det kommer dock att behöva ersättas med ny sand med jämna mellanrum.
  • Om du bor i kallare klimat, kommer denna fågel voljär inte vara tillräckligt stor för att skydda mot frysning eller snö. Isolering, solida väggar och ett uppvärmningssystem kommer att krävas.
  • Var medveten om potentiella faror som ormar, tvättbjörn och pungråttor. Använd ett trådnät med luckor tillräckligt små för att hålla rovdjur ute, eller dubbel wrap större nät så att hålen överlappar varandra och skapa ett slags skärm.

  

Kommentar