Hur du håller din hund Bekväm i varmt väder

October 8

Stackars hund! Även människor kan dra nytta av fläktar och luftkonditionering, de har ingen kontroll över temperaturen de är i. Det är därför det är ditt ansvar som hans eller hennes ägare att hålla dig råttvalpars bekväm när vädret blir varmt.

Instruktioner

Hur du håller din hund Bekväm i varmt väder

1 Först överväga att hålla ditt husdjur med en vän, släkting eller tjänst när det är för varmt. De flesta stänga fläktar eller luftkonditionering, när de går till jobbet och glömma att deras husdjur påverkas också. Att hålla dem med företag är det bäst att se till att de är bekväma.

2 Om du måste lämna din hund ensam, se till att de har gott om kallt vatten och skuggade utrymme. Om det är möjligt, lämna ett fan på för dem eller ens luftkonditionering, även om du håller den på låg.

3 Se till att din hund är ordentligt tränas. Det extra hår kan se söt, men det är också som en filt för dem om det inte är ordentligt klippa. En till två inches är lämplig för att hålla din hund cool men också skydda mot solbränna.

4 endast in i aktiv lek när det är kallt ute. Även om det är frestande på en varm dag att gå för en kör eller kasta en skiva runt, ibland för mycket för din hund. Du kan fortfarande njuta av dessa aktiviteter - strax efter solen börjar gå ner eller innan det är högst på himlen.

5 har alltid kallt vatten till hands. Du skulle inte beröva dig av vatten, skulle du? Din hund är lika törstig.

6 Täck upp eller skydda alla de områden som du vill på dig själv. Om du vill skydda huden från solbränna, se till att täcka din hunds också (troligen med skugga). Dessutom skulle du aldrig gå på blacktop utan skor, så se till att låta ditt husdjur promenad på betong eller gräs i stället för hot stuff.

7 Aldrig någonsin sätta din hund i ett oventilerat läge. För de flesta människor, betyder det att bilen. Oavsett om det är i en minut eller en timme, är någon tid i höga temperaturer farlig.

8 Var uppmärksam på tecken på obehag i din hund. Om han flämtande eller vara slö, kan han vara överhettning. Lindra värmen på hans så snart som möjligt.

Tips

  • Var noga med alla produkter som du använder på din hund (såsom sprutor, insektsmedel, etc.) är säkra för sällskapsdjur.

  

Kommentar