Hur Spot Fake Timberland

November 2

Med sina stora linjer av arbete stövlar och fritidsskor, har Timberland etablerat sig som ett av de mest populära märkena sko i världen, och det har en omfattande klädkollektion också. Trots (eller på grund av) sin framgång, finns det fortfarande förfalskade Timberland produkter översvämmar marknaden och ibland kan det vara svårt att veta om du köper den verkliga affären eller inte. Men observation falska Timberland produkter inte behöver vara en börda och snart kommer du att kunna berätta om vad du tittar på är äkta.

Instruktioner

1 Titta på etiketten som är ansluten till skosnöre öljetter. Om det finns en streckkod klistermärke på etiketten då skorna är inte äkta. Se till att du tittar på ögla tag om du köper skor på nätet eller från en gatuförsäljare. Detta är ofta det mest uppenbara sättet att upptäcka en bluff.

2 Lägg märke till stilen på skon. Om utseendet ser alltför flamboyant eller det är en stil som du aldrig har sett förut, så är det troligen en bluff. Ofta falska Timberland skor kommer att använda design som själva Timberland företaget aldrig har använt tidigare.

3 Håll skon och känna texturen. Om det känns lätt, plast-y, eller verkar vara tillverkade av material av dålig kvalitet då det är fejk.

4 Leta efter stil nummer, som kan hittas under tungan eller längs insidan av skon. Den vanligaste stil nummer är 10061, som är tryckt på den klassiska gula Timberland stövlar. Om du hittar den här stilen nummer på en annan än just den stil sko, då skon är falska.

5 För kläder, inspektera taggen. Real Timberland bör ha ursprungliga Timberland logotypen och rätt stil nummer. inspektera också sömmar och kvaliteten på plagget. Falska skjortor och byxor har ofta ovanliga sömmar och stilar som skiljer sig från äkta Timberland produkter.

Tips

  • Skor som säljs på gatan eller trottoaren butiker är troligen falska.
  • Att sälja förfalskade Timberland produkter är olaglig.

  

Kommentar