Het olja behandlingar hemma

September 1

Varm olja behandlingar är kända för att återställa glans, lyster och mjukhet till extremt torrt eller skadat hår. Även om de kan köpas i butiken, kan het olja behandlingar faktiskt göras i ditt eget hem för mycket mindre pengar. Om du har olja och balsam finns i ditt hem, kan du göra din egen varm olja behandling.

Hur man gör Hot Oil Treatment

Använda 1/4 kopp olivolja eller vegetabilisk olja, tillsätt 1 msk. av balsam. (Om du föredrar att ha olika dofter i din behandling, kan du lägga till några droppar rosmarinolja, lavendelolja eller sesamolja, men den grundläggande het olja behandling gjord av ingredienser alla har i sina hem består av olja och balsam.) Värme blandningen på låg värme i en kastrull på spisen under omrörning som du värme. Värma upp oljan bara till den punkt där det är varmt och blandas med balsam, som olja värms upp snabbt och kan brinna. När varm och blandas, testa värmen av oljan på handleden, vilket gör att det inte kommer att bränna din hårbotten och hår.

Hur man ansöker Hot Oil Treatment

Omedelbart tillämpa varm olja till ditt hår. Använd en bred tand kam och arbeta oljan genom längden på håret, som täcker varje del, särskilt de skadade hårtopparna. När allt ditt hår är täckt med olja, linda huvudet i plastfolie. Låt plastfolie på huvudet för en halvtimme (för kortare, mindre skadat hår, räcker fem minuter). När tiden är slut, till schampo två gånger bort all olja från håret. Om du vill kan du bara tillämpa blandningen till dina ändar och ta bort enligt beskrivningen ovan efter lämplig tidpunkt.

Hur ofta man använder Hot Oil Treatment

Extremt skadat hår eller mycket långa hår kan dra nytta av användning av het olja behandlingar två gånger i veckan. Kortare, mindre skadat hår kan behandlas en gång i veckan eller varannan vecka. När du ser förbättring av tillståndet i håret, kan du minska behandlingar för att en gång i månaden.


  

Kommentar