Tips på att plocka en Baddräkt för en pojkaktiga figur

August 6

Tips på att plocka en Baddräkt för en pojkaktiga figur


Briljera din figur i snål badkläder handlar om att må bra. Om du har ett pojkaktigt form, att välja den mest smickrande baddräkt för din figur är viktigt att skapa de mest tilltalande proportioner för din ram. Genom att strategiskt plocka färger, stilar och vissa utsmyckningar, kan du förbättra din raka, mager kroppsbyggnad och öka ditt självförtroende i processen.

Färg och tryck

Fylla våra dina tillgångar genom att välja badkläder i elektriska färger och djärva utskrifter. En bikini med horisontella ränder skapar bredd i byst och höfter, gör din midja ser mindre i jämförelse. Satsa på tvådelade dräkter i ljusa färger, som höjdpunkt och lägga storlek där du vill ha den. Tänk dig en blomtryck i fluorescerande neon för en modern twist på en kvinnlig mönster. Använd kontrasterande färg för att skapa kurvor: en mörkfärgad ett stycke med V-formad vit rörledningar på det minst pekar på ditt center skapar en mindre midja. Leta efter färgblockerade kostymer med mörkare paneler på sidorna och ljusare färg i mitten för att fejka en mer kurvig figur.

utsmyckningar

Bär baddräkter med tredimensionella utsmyckningar. En topp eller botten med rader av volanger erbjuder kvinnlighet och visuell vikt. En kantad toppen är ett roligt sätt att lägga till rörelse och fylla ut en mindre byst. Leta efter ett-bitar och bikini toppar med figur höjande ruching. Bow detaljer på halsen lägga vintage utviknings elegans när du fyller ut din figur. Nedtill detaljer som sidoband och ringar lägga glans till smala höfter och nyper midjan. Om du har problem med att hitta bikini bottnar som klamrar sig fast dina smala höfter, justerbara band låter dig cinch dem för en perfekt passform.

Konstruktion

Hitta kostymer som har inbyggda konstruktionselement. Toppar med urbening och stoppning eller formpressade kupor ger lyft och automatiskt lägga form till övre halvan. Prova en triangel topp, som är den mest smickrande på små överkropp kvinnor. Bottnar som kjolar bidrar till att skapa kurviga höfter eller prova boyshorts för en något mer modernt utseende. Boxershorts är ett bra alternativ för idrotts flickor, ger mer täckning än bikini bottnar och ger större praktisk när du deltar i stranden och vattensporter, allt medan smickrande ett pojkaktigt siffra.

utskärningar

Satsa på ett stycke dräkter med utskärningar. Även kallade monokinis, dessa stämningar bidra till att skapa en avundsjuk timglasform samtidigt som mer täckning än en bikini. Även till synes konservativ, utklipp stilar har en avgjort sexig vibe. Plus, dessa stämningar har den extra fördelen att kamouflera någon övervikt runt mitten.


  

Kommentar