Hur får man Skinny Jeans vara mindre Tight

February 24

Hur får man Skinny Jeans vara mindre Tight


En åtsittande jeans som omfamnar formen och visa upp dessa kurvor är ibland en gäckande handelsvara. Skinny jeans i synnerhet bör aldrig hänga löst på kroppen, men du bör också kunna röra sig och manövrera i denim utan att känna förträngda. Sträcker ut din nya skinny jeans kräver lite tid och tålamod för att få den perfekta passformen. Denim fibrer måste remolded och konfigureras till nya förutsättningar innan de förvandlas till den perfekta, mjuka par av denim som du har drömt om.

Instruktioner

Ånga och Stretch

1 Spritz vatten över jeansen att få dem jämnt fuktad. Koncentrera vattnet på områden som kan behöva lite mer stretch.

2 bunt upp en stor säng ark eller filt och knuffa materialet in i benet på den magra jean så att tyget tvingas att sträcka ut en tum eller två. Upprepa med andra benet av jeans. Beroende på storleken av jeans, kan du behöva trycka två tygstycken i varje ben för att få dem att sträcka hela tyget. Var noga med att fylla varje ben helt så att tyget sträcker jämnt.

3 Fäst de smala jeans till en hängare med clips. Var noga med att utrymmet klippen långt ifrån varandra på stången och klippa själva kanterna av linningen för att uppmuntra detta område att sträcka försiktigt.

4 Häng upp jeansen i badrummet och låta galgen och fyllningen att göra jobbet åt dig. Kör ett par varma duschar till ånga och värma denim fibrer, vilket ytterligare kommer att uppmuntra sträckning.

Slitage

5 Tvätta jeans i kallt vatten med milt tvättmedel varje vecka. Kallt vatten kommer inte att krympa bomullsfibrer som hett vatten ofta gör och det kommer att uppmuntra fibrerna att mjukna och mögel lättare.

6 Bär jeans under minst en timme varje dag för att uppmuntra formen av jeans att passa din kropp. Sitta vid ett skrivbord eller ta en promenad - du kan även använda dem för att arbeta på en ledig fredag ​​eller medan du gör några stretching i parken.

7 Dra och sträcka fibrerna med händerna före och efter bär jeans för att uppmuntra denim att ytterligare ändra form. Denna process är särskilt användbar i synnerhet trånga utrymmen som ankeln och lår.

Tips

  • försöker alltid att köpa skinny jeans som är så nära en riktig passning som möjligt för att undvika uppsamlare byxor eller obehagligt snäva jeans.
  • Skinny jeans som innehåller elastisk kommer forma kroppen snabbt på grund av elasticiteten i materialet.

  

Kommentar