Hur man klär sig för Uruguay

June 8

Reser i Uruguay kan vara mycket roligt, speciellt om du vet hur man klär sig för klimatet. Med lite forskning, kan du vara säker på att du kommer vara ordentligt klädd för en resa till Uruguay oavsett hur vädret är.

Instruktioner

1 Titta i din egen garderob. Uruguay, liksom många andra länder i regionen har antagit västerländska klänning, så att du kan sannolikt ha saker som du redan äger. Jeans och t-shirts för män är acceptabla liksom shorts och kjolar för kvinnor.

2 Håll det låg nyckeln. Beroende på var du reser, överväga dressing konservativt. Undvik att bära flashiga smycken eller andra föremål som skulle dra uppmärksamhet till dig. Bära enkla färger och grundläggande tillbehör.

3 Var lugn. Om du reser under sommarmånaderna, måste du vara uppmärksam på solen. UV-strålar är särskilt starka i denna region i Sydamerika, så du bör bära långärmade skjortor, hattar och massor av solskyddsmedel för att skydda dig från solbränna och hudskador.

4 Bära bekväma skor. Du kommer att tillbringa merparten av din resa promenader, så ha bekväma tennisskor med tjocka strumpor. Om du planerar att resa på vintern, är stövlar med bra mönsterdjup rekommenderas.

5 Prova på några infödda klädsel. I många delar av landet, män klär sig i gaucho stil, som är en spansk cowboy stil. Stora ponchos, pösiga byxor och sporrar är en vanlig syn bland de infödda i landet. Kvinnor don klänningar och långa kjolar.


  

Kommentar