Hur man använder Bare Escentuals Naturligt ljus Dual Powder

January 16

Att ligga steget före konkurrenterna är något som Bare Escentuals linjen har ner till en vetenskap. Kanske det beror på att företaget läser varje bokstav eller bit av e-postmeddelande med sina kunder. De tittar på förfrågningar och rekommendationer, och tabu dem när det blir helt klart att en ny idé eller ett koncept som kallas för. Företaget lätt medger när en ny produkt har resulterat från en kund rekommendation, ofta namnge produkten efter consumer.Bare Escentuals 'Naturligt ljus ansiktslyftning Dual Powder är en sådan produkt. Den består av två mikroniserade pulver: väl upplysta och bakgrundsbelyst. Båda har sin egen roll i att göra vissa att en kvinna ser hennes bästa, natt eller dag; i naturligt eller artificiellt ljus. Båda produkterna arbeta tillsammans för att bidra till att ge intryck av en ansiktslyftning; alla med 100 procent rena mineraler.

Instruktioner

1 Förbered huden ordentligt innan några Bare Escentuals produkt. Åtminstone grundligt rengöra huden med en favorit rengöringsmedel. Klappa den torr med en mjuk handduk. De som använder en hudvård regim bör tillämpa dessa produkter och låt dem torka innan du går vidare till nästa steg.

2 Använd bakgrundsbelyst som ljusspridare att dämpa uppmärksamheten från ansikts skuggor som de som förekommer naturligt runt näsa, läppar och kinder. Doppa en liten till medelstor makeup borste i korall brons mikroniserat pulver. Knacka bort överflödigt pulver. Sedan sopa väl belyst i de områden där du vill sprida ljus.

3 Dab lite extra bakgrundsbelyst finfördelat pulver på de svårt att täcka mörka skuggor med hjälp av en concealer borste. Använd den platta sidan av borsten att saluföra produkten perfekt på plats.

4 Applicera väl upplyst för att ge områden i ansiktet en naturlig ansiktslyftning runt ögonen och över kindbenet. Snurra en liten till medelstor makeup borste i pärlemor mikroniserat pulver. Knacka bort överflödigt pulver. Sedan sopa produkten på ögonbrynsbenet eller över spetsen på kinderna.

5 Dab lite väl upplyst i inner- och ytterhörn i ögat med en concealer eller ögonskugga borste.

6 Swirl, kran och polera bakgrundsbelysta över naken hud med en medelstor makeup borste på de dagar när full makeup inte kallas för.

7 Blanda en liten mängd av antingen bakgrundsbelyst eller välupplysta in i någon Bare Minerals foundation för att ge det en liten ljusreflekterande makt.

8 Blanda en liten mängd välupplysta in med några Bare Escentuals rodna att ta en bit av luftig lätthet till kindområdet.

9 Använd en fuktig läpp pensel doppad i välupplysta att skapa en stor markering skimmer för läpparna. Doppa en liten mängd av pearlized pulvret i mitten av den övre och / eller underläpp.

Tips

  • Naturligt ljus är doftfri och innehåller inga tillsatser eller konserveringsmedel.
  • Bare Escentuals är hudläkare testas.
  • Bare Escentuals använder inte djurförsök.

  

Kommentar