Vad kan du göra med Strawberry Irish Cream sprit?

April 5

Vad kan du göra med Strawberry Irish Cream sprit?


Irish Cream likör, känd för sina märkbara inslag av irländsk whiskey, kommer i söt, fyllig jordgubbssmak. Strawberry irländska gräddlikör utmärker sig som en sann specialitet sprit i att det finns få saker som blanda väl med det - men det betyder inte att du inte kan göra en hel del med det.

På en efterrätt Island

Strawberry Irish Cream sötar ätbara och drickbart desserter. En variant på jordgubbsmousse, strö lite pund eller ängelmattårtan med jordgubbar Irish Cream och råga med färska jordgubbar och grädde. Par jordgubbe Irish Cream på klipporna med en bit mörk choklad eller dekorera en desserttallrik med virvlar av likör. Blanda det med enkel eller dubbel grädde och dunk bakverk eller munkar i det.

Jag Dairy dig till

Om du upptäcker att jordgubbar Irish Cream är inte krämig nog, blanda det med olika mejeriprodukter. Topp ett scoop av vanilj, choklad eller ens jordgubbsglass med jordgubbar Irish Cream för en vuxen Glass fruktglass eller blanda det med glass för en milkshake. Släpp ett skott av likör i ett glas mjölk för en vuxen jordgubb mjölkdryck eller blanda den med halv-och halv och servera den på stenarna.

Irish Creamed

Strawberry Irish Cream kan ersätta vanliga irländska grädde för att skapa nya klassiska cocktails. Ersätta en vit rysk halv och halv med jordgubbar Irish Cream och kaffelikör med choklad likör - lager med vaniljvodka för att efterlikna de smaker och konsistens av napolitanska glass. Blanda den irländska bilbomb skott, som är whisky och irländsk grädde hamnar i en stout öl, med jordgubbar irländska grädde i stället för att låta jordgubbssmak förbättra Stout inslag av choklad.

Den sista spiken i Coffee

Lägg till en liten kick till ditt kaffe genom att blanda i en liten jordgubbe Irish Cream. Suppleant jordgubbar Irish Cream för regelbunden irländska grädde i en irländsk grädde kaffe, vilket är bara kaffe, irländsk whiskey och irländska grädde toppad med vispad grädde. Om du har tid och möjlighet, piska likör i den vispade grädden. Släpp ett skott av likör i specialkaffedrycker, såsom en latte eller mocka, mer av en ögonöppnare.


  

Kommentar