Livsmedel som går med ångade ostron

September 16

Livsmedel som går med ångade ostron


Varje middag behöver en stärkelse och en grönsak för fullständighetens skull. Tillämpningen av principen om middag till en måltid med ångad ostron injicerar din sprids med en infusion av färska sidan skålen idéer. Tillsätt några klassiker som majskolvar eller rökt korv till nya poster och du har en komplett ostron måltid att underhålla dina gäster och deras gommar.

Fullkorn

Korn ofta går förbises som ett komplement till ångad ostron, men de gör en bra passform om du binder dem till måltiden med fisk fumet. Matlagning med fisk fumet, en koncentrerad buljong gjord av sjudande fisk och skaldjur med mirepoix och aromater, ingjuter korn med ren skaldjur väsen och ger en smak fyllda av ostron. Bovete gryn, bulgur och mjuka vete bär är några korn som när tillagas i fumet passar bekvämt tillsammans ångad ostron och bidrar en kontrasterande toothiness med deras struktur.

bröd

Knaprig, skarpa bröd effektivt kontrast ömhet ångad ostron och göra en passande leveranssystem från diskens gommen. Bröd med tät smula absorbera de dyrbara ostron saft eller sprit, som en svamp, smak det utifrån och in. Många italienska och franska bröd har smula tillsammans med skorpa ostron behöver. Friselle, casareccio och Genzano, från Italien, och baguette, boule och fougasse från Frankrike, har den bästa crumb till skorpa förhållande för ostron. Du behöver dock inte behöver ha tillgång till världens bröd att plocka upp en bra kompletterande limpa på din bageri om du följer några enkla regler: alltid köpa färsk och kontrollera en tät smula och en kryddig eller skarpa skorpa. Skiva och rosta bröd skivor och låt dem svalna till rumstemperatur före servering.

grönt

De gröna har en trevlig bitterhet som ramar havet liknande sötma av ostron, knuffar den i förgrunden mot en bakgrund av jordnära. Bara om alla gröna arbetar med ostron så länge det är färskt. Collard senap och rovor är den vanligast förekommande och bör alltid ha en plats på ostron bordet; redbor, röd ryska och Kamome grönkål varierar strukturen på grönkål och lägga slående visuella intryck till hela måltiden. Braise greener i lager eller för en rökighet som höjer och kompletterar smaken av ångad ostron, koka dem i vatten tills mjuknat men fortfarande något fast och avsluta dem på grillen.

Klassiska Sides

Om du vill ha en mängd ostron sidor som inte kan misslyckas, dekonstruera en klassisk skaldjur koka. Skaldjur kokar har en mängd olika grönsaker med en meritlista av skaldjur framgång, och du kan välja sidorätter som passar ditt humör. Skaldjur kokar inkluderar typiskt majskolv, nya potatis, coleslaw, korv och svamp.


  

Kommentar