Hemlagad Waist Cincher

June 5

Hemlagad Waist Cincher


Midja cinchers hjälper omdefiniera din figur, att du ser mer svelte och kurvig. Du hittar ett urval av kommersiella varumärken inom kläder och stora rutan butiker, men prislappar sväva runt $ 20 eller mer. Vissa cinchers använder urbening att definiera form, men urbening är ofta obehagligt. Gör midjan cincher med läder, brokad eller dekorativa tyger kan du bära cincher under kläderna eller över kläderna som ett dekorativt bälte. Den styvare tyg eller läder, desto bättre midjan cincher minska din midja.

Instruktioner

No-Sy Läder Midja Cincher

1 Mät din midja. Använd skräddaren krita för att markera en bit läder 4 inches mindre än din midjemått och 5 inches bred. Klipp ut läder pjäs.

2 Använd en läder eller tyg punch att placera sex hål i ändarna av läder halv tum från sidokanterna. Börja dina hål 1/4 tum ner från den övre kanten och 3/4 tum isär.

3 Tryck en genomföring i ett hål i läder från framsidan och slå ner med genomföringen verktyget på tyget punsch, plattas genomföringen. Alternativt platta genomföringen genom att placera lädret framsidan nedåt på en hård yta och täcker den tandade sidan med en bit av trä eller metall. Hit trä eller metall med en hammare för att vika tänderna ned över läder. Upprepa processen med varje hål.

4 Använd 24 inches av läder ligt att snöra genom hålen i cincher, med början med de bästa hålen på varje sida av cincher. Kors och tvärs skosnören och dra åt mellan varje par av hål, dra sidorna av cincher närmare tillsammans och arbetar mot bottenhålen. Knyt sladdar tillsammans i nedre kanten i en dubbelknut.

Elastiska Latex Cincher

5 Mät din midja. Klipp en bit tung elastisk latex 2 inches mindre än din midjemått och 5 inches bred.

6 Börja två inches från den ena änden av tyget och en tum från toppen och 1 tum från botten så att den slutar i en flik som är 3 inches bred. Skär en 2,75-tums bit kardborre band och stift kroken sidan 1/4 tum i fel sida av ändfliken. Sy bandet till fliken.

7 Sy en overlocksöm längs alla fyra sidorna av cincher med en symaskin eller overlockmaskin.

8 Placera cincher runt midjan och fast grepp ändfliken och sträcka ut den över den andra sidan av cincher. Använd skräddaren krita för att markera var i slutet av fliken lappar den andra sidan.

9 Center sling sidan av krok och ögla tejp på den högra sidan av den cincher bredvid din kritmärket och stift på plats. Dubbel stygn bandet ner på alla fyra sidor.


  

Kommentar