Hur Smoke fläsk revben Carolina Style

July 16

Hur Smoke fläsk revben Carolina Style


Även människor i North och South Carolina oense om vad som gör "Carolina-stil" Revbensspjäll sticker ut från andra från runt om i landet. Men en sak är säker: Carolina stil fläsk revben är kända för sin djupa, rik smak-och det är innan någon sås går på toppen. Detta resultat är oftast åstadkommas med en marinad eller en gnugga. Gör ditt val av metoder, eller vara demokratisk och prova varje före-föra din fläsk revben till anbud men skarpa perfektion i din rökare.

Instruktioner

Välja krydda

1 Förbered en marinad med äppelcidervinäger som huvudingrediens. Använd ungefär en kopp per pund för att möra och smak revbenen, lägg sedan till hälften så mycket vatten. Tillsätt några matskedar brunt socker, vegetabilisk olja, och om du gillar värme, en skvätt krossad röd paprika. Spara ungefär hälften av denna marinad att använda som sås för att tråckla revbenen med de laga mat. Placera cut-up revben i en glasskål eller tung plastpåse, häll sedan marinaden på toppen. Täcka och kyla revbenen natten.

2 Täck revbenen med ett tunt lager av senaps en ingrediens som vissa människor tror skiljer Carolina-stil revben från alla andra. Använd en vanlig gul senap eller brun, deli-typ senap för extra smak. Omslag och kylskåp revbenen natten, antingen med enbart senap marinad eller efter strö en pulveriserad gnugga ovanpå.

3 Förbered en pulveriserad krydda gnugga för revbenen. Använd farinsocker som den dominerande ingrediensen med streck i Cajun krydda, vitlökspulver, lökpulver, persilja och salt. Eller blanda lika mängder av svartpeppar, vitlökspulver, kosher salt, oregano, persilja och timjan. Strö gnugga på revbenen.

Röka dessa revben till perfektion

4 Slå på rökare och vänta på att nå en temperatur på mellan 220 och 240 grader Fahrenheit. Om din rökare är beroende av träflis, välj en citrus sorten, som apelsin, grapefrukt eller citron, att genomsyra fläsk med extra smak. Placera revbenen i rökaren, lämnar lite utrymme mellan varje cut-up del, som utrymmet tillåter.

5 Låt revbenen koka i tre timmar innan du kontrollerar temperaturen med en stektermometer. När klar och säker att äta, bör temperaturen vara minst 145 grader. Låt fläsk rök bort tills den når en innertemperatur på 180 eller 185 grader för verkligt anbud fläsk.

6 Ta med din marinad eller sås till en full koka och sedan sjuda i några minuter. Ös revbenen med såsen under den sista timmen av matlagning, en gång var 20 minuter eller så.

Tips

  • Spetsa en fläsk revben middag med sidorätter som finna nåd i både nord och South Carolina, såsom Hush Puppies, bakade bönor eller majs på cob och majsbröd.

  

Kommentar