Potten grillat matlagning Temp

January 15

Stekar är i allmänhet mindre köttbitar som gynnas av bräsering och stewing. En pott grillat är oftast tillagas vid en lägre temperatur, så att brosket i köttet kommer att bryta ned och låta köttet bli anbud. Du kan bräsera en grytstek i ugnen, på spisen eller i en långsam spis. Hur som helst du laga steken, kommer det visa sig saftiga och anbud för din familj middag.

Bräsera i ugnen

Värm ugnen till 300 till 325 grader Fahrenheit. För en liten grillat använder 325 grad F inställning; Använd 300 för en större grillat. Placera steken i en långpanna, fett uppåt. Lägg 1/2 till 1 kopp vatten i stekpannan. Täck rost med ett lock eller aluminiumfolie och koka tills köttet är gaffel anbud. För en 4-pound stek, kommer detta att ta ungefär två timmar i ugnen. Större stekar över 6 pounds kan ta tre till fyra timmar att laga mat. Om så önskas, till grönsaker runt steken i den sista timmen av matlagning.

Dutch Oven

Sear potten grillat på alla sidor genom upphettning två till tre matskedar matolja i den holländska ugnen. Lägg 1/2 kopp vatten till pannan efter steken är brynt. Placera locket på den holländska ugnen och koka i två till tre timmar på medelvärme, tillsätta vatten som behövs för att botten av pannan för att hålla den från att bli torr. Om så önskas, till grönsaker under den sista timmen av matlagning för en fullständig måltid.

långsam Spis

Brown steken i oljan i en stor stekpanna eller holländska ugnen. Placera steken, fett uppåt, i en långsam spis. Täck och slå spisen på låg och låt köttet koka i åtta timmar för en 4- till 6 pund grytstek eller 10 till 12 timmar för en större stek. För att göra en en-gryta måltid lägger grönsaker i början av tillagningstiden för en liten grillat eller halvvägs genom en större grillat.

Några överväganden

Tillsätt salt och peppar grillat innan brännande eller bryning. Lägg eventuella återstående kryddor efter brännande processen. Du kan använda nötkött buljong i stället för vatten för en rikare smak i alla metoder för matlagning. Buljongen eller vatten från en pott grillat kan göras till gravy genom att tillsätta 2 eller 3 matskedar vatten och kokar tills tjock.


  

Kommentar