Hur man knyter en halsduk för en sarong

September 27

Hur man knyter en halsduk för en sarong


Efter en lång dag på stranden, slappa runt i ditt bekväma baddräkt din hud kommer att täckas i sand- och saltkristaller. På grund av detta är det få människor vill glida på jeans. Istället kvinnor bär saronger som ger viss täckning men är sval och bekväm. Detta är en klassisk stil som alltid kommer att vara lämpliga i kuststäder. Många kvinnor som inte har en sarong helt enkelt använda sin halsduk. När du använder en halsduk som en sarong är det troligt att du bara kommer att ha tillräckligt med material för att binda en kort sarong.

Instruktioner

1. Bestäm hur länge du vill att din sarong att vara. Om du vill ha en minikjol och din sarong, när den hålls på längden på höfterna, faller under knäna måste du vika den på längden innan inslagning det.

2 Håll hörnen på halsduken så det faller på längden över hela baksidan av höfterna. Tryck på ett hörn på halsduken mot framsidan av höften, och samtidigt hålla den på plats, linda det andra hörnet mot det första hörnet.

3 Tvinna ihop ändarna och knyt en dubbelknut. Om din halsduk är alltför långt efter att du binda inte, kan du stoppa ändarna på baksidan av sarong eller säkra dem med en säkerhetsnål.

Tips

  • När linda sarong se till att du inte tar ett djupt andetag. Om så är fallet kommer sarong vara lös när du andas ut.
  • Kasta inte bort dina rena halsdukar tänker de kommer inte att fungera som baddräkt mörkläggning. Sheer halsdukar göra några av de sexigaste saronger.

  

Kommentar