Var man får tag Old Fashioned Broscher

September 27

Var man får tag Old Fashioned Broscher


Som världens första juvel, en gång användes för att hålla plagg tillsammans i antiken, har brosch ganska en historia att berätta. Antika och nya stilar kan vara arvegods att dela med kommande generationer. Romantiska smycken broscher är också ett bra sätt att fästa någon personlighet på din garderob. Suvenir kvalitet gör jakt efter gammaldags broscher en rolig tidsfördriv när du vet var du ska leta. Stilar allt från extravaganta till klassiskt till corny, och söka efter dessa små konstverk kan vara halva nöjet.

antikaffärer

Den bästa sorten av gammaldags broscher kommer att finnas i små och stora antika butiker fyllda med fastighetsobjekt. Medan 50-tals broscher kan ha varit snygga kransar av aqua kristall, gav de vägen till nyckfulla, flower-power, emalj broscher på 60-talet. Du kan även avslöja de gamla gudinna brosch på exotiska butiker som Barakat, i Beverly Hills, Kalifornien.

Konst Distrikt

I trendiga områden i storstäder kan du hitta butiker som specialiserat sig på artiklar från 1920-talet genom 50-talet. Butiker på Melrose Avenue i Hollywood, Kalifornien, har en eklektisk blandning av deco butiker. Butiker i Long Beach, Kalifornien, Arts District är bra antika jaktmarker för 20-talet stil broscher med svart kristall, diamanter eller små strass. Den distinkta kurvor och vinklar av deco stil låna en finess som fungerar bra på aftonklänningar eller kostymer. En brosch i rik apelsin-korall med diamanter på vitt guld är ett klassiskt att bära på kostymer. Museum gåva butiker ibland har en artist-inspirerade eller anpassade brosch som är en återspegling av konstverk på displayen. Kopior av museets konstverk kan miniatyriserade porträtt för en brosch. Det är intressanta konversation förrätter på jacka slagen. Konstmässor och loppmarknader har en eklektisk samling av konst och hantverk av alla slag. Du kan hitta 1940-talet och 1950-talet stilar med mångfärgade stenar på guld med filigran design. Andra fynd kan omfatta utsmyckade guld mönster och Franska revolutionen period cameos eller pärlor på silver. Du kan bära dessa arvegods på ett elfenbens blus, halsduk eller mössa.

Internethandel

Många webbaserade företag är mass säljare av nya och begagnade objekt, reproduktioner som har en gammaldags utseende. Eleganta nya kan hittas på klassiska juvelerare. Klassisk art deco inspirerade utseende är fantastisk på en blus. Den fina kvaliteten på en enkel band rosett i Pave diamanter på vitt guld kan bli en perfekt släktklenod.

garage Sales

Lokala loppisar är ett intressant sätt att hitta bra erbjudanden nära dig. Titta i små behållare och botten av lådor för osorterade föremål. Fastighetsförsäljningar har ofta dolda skatter staplade tillsammans för engångs buyouts. En äkta liten brosch med intrikata detaljer bara kan vara på botten av en låda i någons garage.


  

Kommentar