Hur man ska samordna färgglada väskor

May 20

Hur man ska samordna färgglada väskor


Accessorizing med färgglada handväskor kan du lägga till stil och kreativitet till varje klädsel. I den 14: e-talet handväskor som används av män för att bära flinta eller pengar, enligt skönhet och Lace Magazine. Av 1400-talet, både män och kvinnor använde dem som statussymboler. Idag, samtidigt som en plats att lagra måste-ha objekt för identifiering, shopping och ser bra ut, de gör också det perfekta tillbehöret.

Instruktioner

1 Dra någon färg ur påsen. Säg din flerfärgade påse innehåller orange, lila, rött och blått. Precis som en inredningsarkitekt drar ett pigment från en färgstark kudde för att måla väggar eller shoppa vaser eller målningar, kan du bära någon nyans från påsen. Bär den i en blus, skor, byxor eller ett tillbehör. Du kan också markera skuggan genom att bära hela din outfit i en du väljer.

2 Använd en färg komplement. Hitta komplementet på färghjulet genom att leta efter nyans som visas mitt emot skuggan du vill framhäva i handväskan. Orange betonar blå i en handväska, gul kompletterar lila. Enligt Color Wheel Pro, Sir Isaac Newton uppfann den första färghjulet genom att dela vit solljus i rött, orange, gult, grönt, cyan och blått, sedan gick de båda ändarna av spektrumet av färger tillsammans för att visa sin naturliga progression.

3 klänning med delad komplementfärger. En delad komplementär representerar en färg på färghjulet och den analoga, eller en på varje sida av färgens komplement för totalt tre. De nyanser på varje sida är nyanser av komplementfärg. En handväska som innehåller en hel del rött sticker ut när du bär en outfit som innehåller gul-grön och blå-grön. De andra nyanser i handväskan bör likna de delade komplementfärger valt.


  

Kommentar