Hur man fixar en skjorta som Luckor

August 14

Hur man fixar en skjorta som Luckor


Det finns inget som att titta ner och se en lucka i din skjorta som har visat din klyvning eller magen för alla att se. Ofta ett problem drabbar yppiga kvinnor eller personer med större magar, men egentligen kan det hända vem som helst. För att åtgärda klyftan, bara runda upp några leveranser och lite uppfinningsrikedom.

Stäng Gap

Eliminera ett gap mellan knappar med mode tejp eller dubbelhäftande tejp. Lossna en del av dubbelhäftande tejp och lägga den exponerade, klibbiga sida längs knappslå av din skjorta där det brister. Ta bort plast stöd från den andra sidan av bandet för att avslöja limmet, tryck sedan ned den ordentligt efter knäpper upp. För att undvika en gunky rest bort tejpen innan du tvättar din skjorta. Köp bandet på butiker, apotek, eller tyg eller sömnad supplies butiker. Alternativt, sy en liten bit av kardborreband mellan de besvärliga knapparna för att överbrygga klyftan.

Prova en bättre Bra

Om en riklig bröst orsakar din skjorta med gap, överväga att investera i en minimering behå. Minimera bras minska projektionen av din byst linje genom att omfördela bröstvävnad, vilket gör bröstet ser mindre ut. En annan behå kan minska gapet på button-down skjortor, och du kanske upptäcker att övergripande kläderna passar bättre.


  

Kommentar