Hur man gör en morot Quiche

March 12

Morötter är välsmakande, söt och full av viktiga vitaminer. Du kan använda dem för att göra en morot och spenat quiche recept som är billigt och lätt att tillaga.

Instruktioner

1 Värm ugnen till 350 grader.

2 Hetta upp oljan i en medelstor till stor stekpanna, och sedan koka löken tills den blir genomskinlig.

3 Tillsätt spenat, morötter och vitlök till löken. Låt denna blandning koka tills spenaten har förlorat ännu mer av sin fukt avdunstning.

4 Ta stekpanna av värmen.

5 Lägg osten och äggen till spenat blandningen. Du kan blanda allt direkt på pannan.

6 Tillsätt kryddor till spenat och ägg blandningar. Känn dig fri att lägga till eller underlåta att smaka.

7 Häll den färdiga blandningen i pajskalet. Som du häller flyttar spenat runt för att distribuera den totala blandningen.

8 Lägga ett lager av rivna morötter och strimlad ost till toppen av spenatblandningen. Det kommer att göra en fin skorpa.

9 Baka din morot quiche i ugnen vid 350 under minst 30 minuter. Testa quiche i slutet av 30 minuter för att se om det är helt genomstekt. Peta en kniv genom centrum. Om bladet kommer ut ren, quiche gjort.

Tips

  • Känn dig fri att ersätta Monterey Jack ost med några strimlad skarp cheddar eller ens några Pepper Jack när du gör detta morot quiche. Detta recept ger dig frihet att experimentera med ett antal olika ostar.
  • Helt tina och dränera spenaten. Våt spenat kommer att göra quiche fuktig och det kommer inte att hålla sin form väl. Bara lämna spenat i en skål fodrad med hushållspapper tills du är redo att lägga till den i blandningen.

  

Kommentar