Så bokar resor på Toumai Air Tchad

September 16

Toumai Air Tchad, även känd som Air Tchad, är nationella flygbolaget i centrala afrikanska landet Tchad. Dess bas ligger i huvudstaden N'Djamena. Toumai Air Tchad driver totalt 4 Fokker F-28 jet flygplan från N'Djamena International Airport till destinationer inom Afrika, inklusive Benin, Kamerun, Centralafrikanska republiken, Kongo och Niger. Du kan också boka resa på Toumai Air Tchad till Saudiarabien. Det finns planer i framtiden för en service till Paris, Frankrike. Följ dessa steg för att boka en biljett på Tournai Air Tchad.

Instruktioner

Boka Travel på Toumai Air Tchad

1 Bestämma huruvida Toumai Air Tchad är rätt flygbolag för att få dig till din destination genom att konsultera en internationell tidtabell.

2 Kontakta en lokal resebyrå som specialiserat sig på resor inom Afrika att boka reservationer för dig. Toumai Air Tchad för närvarande inte har en webbplats för att boka flyg. Biljetter kommer att rimligt prissatta.

3 Besök Toumai Air Tchad kontor i N'Djamena International Airport om du redan är i Afrika. Ta itu med någon direkt för att reservera en flygning.

Njut flyg på Toumai Air Tchad

4 Koppla av på den snabba och relativt uncrowded Fokker F28 flygplan, en kortdistans jet som bär 65 passagerare bekvämt.

5 Reservera ett fönster säte för att njuta av de stora ökenliknande landskap i centrala Afrika, inklusive utkanten av den stora Saharaöknen.

Utforska Tchad, Home of Toumai Air Tchad

6 Tillbringa en dag på Grand Marche i centrum av staden N'Djamena. Upplev den livliga aktivitet bland de hundratals små butiker och restauranger.

7 Res till Douguia att se Hadjer el Hamis, känd som Elephant Rock, en extraordinär klippformation som ser ut precis som en tjockhuding.

Tips

  • Turister till Tchad är skyldiga att registrera sig hos säkerhetsavdelningen i N'Djamena inom 2 dagar för inresa. Du behöver 2 pass-stil bilder, tillsammans med en bekräftelse från hotellet, liksom en stansad kvitto.
  • Franska är det officiella språket i Tchad; så kanske du vill lära dig några grundläggande fraser eller ta en fransk-engelsk ordbok tillsammans. Språkbarriären kan vara ganska stark annars.
  • Air Tourmai Tchad för närvarande inte erbjuder online bokning eller en bokning telefonnummer.
  • Boka din resa på nätet för att dra nytta av paketavtal på objekt som hotell, hyrbilar och även biljetter till attraktioner.
  • Malaria och andra tropiska sjukdomar är utbredda i Tchad, liksom i de andra centralafrikanska länder som Toumai Air Tchad flyger till. Det är viktigt att få alla nödvändiga vaccinationer åtminstone en månad innan du anländer i Afrika. Också få massor av malariatabletter.

  

Kommentar