Hur man hyra en Popcorn Machine

September 22

Om du vill göra din fest skiljer sig från alla andra, är en karneval-stil popcorn maker det perfekta sättet att göra en vanlig fest utöver det vanliga. Men eftersom de flesta människor inte äger en popcornmaskinen, hyra en är nödvändig, men inte en betungande uppgift. Efter dessa tips kommer du att kunna hyra en popcorn maskin och börja det roliga.

Instruktioner

Hur man hyra en Popcorn Machine

1 Hitta en part butik i ditt område. En mängd olika partiuthyrning butiker har popcorn beslutsfattare finns att hyra. Priserna varierar. Se till dig att avgöra vad som kommer att ge dig den mest valuta för pengarna.

2 Bestäm vad du behöver. Popcorn beslutsfattare kommer i en mängd olika storlekar, med priser ökar med volymen av popcorn som kan göras. Om du har en liten träffas, behöver du inte spendera dina pengar för den största maskinen. Bestäm vad som är bäst för din sammankomst.

3 Titta på tillbehör. Priserna på vissa popcorn beslutsfattare inkluderar endast maskinen, medan andra inkluderar vagnen och förnödenheter som behövs för att göra popcorn och lådor för att hålla den i. Se till att du får allt du behöver för att göra den perfekta popcorn.

4 Tänk på din tid. Vissa uthyrning butiker leverera och ställa in maskinen för dig, medan andra kräver att du plocka upp och returnera popcornmaskinen. Beroende på hur snabbt du behöver maskinen eller hur mycket extra tid du har, kan det spela en roll i företaget du använder.

5 Räkna ut hur mycket utrymme du har för maskinen. Med annan maskin storlekar finns, måste du bestämma hur mycket utrymme du har för maskinen samt för alla extra tillbehör, innan du bestämmer vilken popcornmaskinen kommer att vara den bästa för att hyra för din fest.

Tips

  • Rengör popcornmaskinen innan du tillbaka den.

  

Kommentar